SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Tips mengesan kekasih curang

    Share

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by (`r.Lѕ) on Sun May 17, 2009 2:16 am

    Shocked benci sa tgok mcm tu bha....dlm rumah pon laki dia berani bwt.pa lgi di luar.mgkin lbih lgi.mcmana la mo mempimpin klurga mcm tu..lngsung x hormat bini n anak dia... :-@ :-@ :-@

    palis2...hrpa la jgn semua laki di dunia ni bwt mcm tu...
    nafsu setan..... :-@ :-@ Tekanan!

    Hardwork Studio
    Pegawai Waran 1
    Pegawai Waran 1

    Male
    Number of posts : 235
    Age : 68
    Location : mana2 jak ne...
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-04-21

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by Hardwork Studio on Sun May 17, 2009 2:26 am

    Cool tidak semua lelaki macam tu baa... naahh lynntut.... pandai2 lah ko mencari "kapitalis" yang baik hati aaarrr... yang penting kapitalis yg ingat dan takut kepada hukum Tuhan.... kalau ko ada laki nanti.... ko mesti jadi kerajaan yang baik dan pandai "mengontrol" kapitalis... hhuhuhu....


    Very Happy

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by (`r.Lѕ) on Sun May 17, 2009 2:32 am

    Smile mudahan laitu.......yg penting dia x lupa solat... Very Happy

    (o.egem.o)
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 4063
    Age : 31
    Location : d mana2 aku sll stay d c2 la..
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by (o.egem.o) on Sun May 17, 2009 9:12 am

    (`._k: .) wrote:Sewaktu bersarapan esok pagi, si ayah bertanya, "Dah faham apa itu politik?.

    Si anak yang sedang selera makan selamba menjawab, "Dah!". Si ayah dan ibu terkejut dengan jawapan selamba itu.

    Lantas si ibu mencelah, "jadi apa dia politik tu?".

    Si anak tanpa mengangkat muka melihat ayah dan ibunya, dengan tenang menjawab. "Sewaktu kerajaan sedang asyik tidur, golongan kapitalis menodai golongan pekerja. Akibatnya rakyat di abaikan dan masa depan bergelumang najis! Itulah politik".

    Kali ini mata si ayah dan si ibu pulak yang kelipok-kelipok pejam celik Laughing



    ni baru lah politik.......nasib bek lah c anak tdk direct merepot klu tdk kantoi lah c bapa gelak! gelak! gelak! gelak!



    bikin geli plak cite ni tau.. Surprised

    Cire86
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Male
    Number of posts : 2322
    Age : 30
    Location : kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by Cire86 on Sun May 17, 2009 10:36 am

    gelak! Curang brabis 2 bro..
    Nda maw ehh buat mcm 2... Sad


    _________________

    Miahahaha...Lutsu gelak!

    mr_satonaka_halu
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 1275
    Age : 33
    Location : b'tabur d kk
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-25

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by mr_satonaka_halu on Wed Jun 17, 2009 7:10 pm

    Curang?

    Heh... Maybe... biar la sedar sendiri...

    :thinking:


    _________________

    Maybe





    JYNN
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 391
    Age : 106
    Location : Bukit Padang United
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-21

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by JYNN on Tue Jun 23, 2009 1:29 pm

    Curang... affraid sa akun sa telah berlaku curanga.. Sad

    Sa telah menduakan forum ini...saya telah mengregisterkan id ke forum lain...sa menyesal..saya rasa bersalah Crying or Very sad ...................................
    Setelah sa dapati forum itu cuma indah cover dari content...sa telah melarikan id semasa upacara akad-nikah sebagai moderator bermula..saya kembali kpd forum ini...dgn penuh keinsafan...INI LAA PENGAKUAN KECURANGAN ID SA....

    **Maafkan diatas ketelanjuran kelarian ketopikan kepost sa pada ari ni..(tapi masih topik curang baa juak kan?..kekeke)

    (o.egem.o)
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 4063
    Age : 31
    Location : d mana2 aku sll stay d c2 la..
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by (o.egem.o) on Tue Jun 23, 2009 1:56 pm

    curang apa ke benda 2 jynn?


    _________________

    Contact pengsem

    Life is like a novel..
    Life is like a boat..
    We write everythings..

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by (`r.Lѕ) on Tue Jul 14, 2009 2:50 pm

    Razz curang....selingku ma gf ko pengs....... Laughing

    (o.egem.o)
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 4063
    Age : 31
    Location : d mana2 aku sll stay d c2 la..
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by (o.egem.o) on Wed Jul 15, 2009 9:16 am

    (`r.Lѕ) wrote:Razz curang....selingku ma gf ko pengs....... Laughing


    Shocked ala la la..


    _________________

    Contact pengsem

    Life is like a novel..
    Life is like a boat..
    We write everythings..

    Sponsored content

    Re: Tips mengesan kekasih curang

    Post by Sponsored content Today at 11:55 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 11:55 am