SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Share

    beck.outlawz
    Kopral
    Kopral

    Male
    Number of posts : 30
    Age : 30
    Location : petaling jaya
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-10

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by beck.outlawz on Mon Jul 27, 2009 12:17 pm

    ermmm...tol gak ba aku tgk ni forum cm nda hdup..chatter2 yg ada d rum npla kmu nda post2 komen ntk mnghdupkn kta pnya forum ni..np lau msk forum2 org len suma hdup..

    kpd moderator watla aktiviti ntk mnghdupkan forum ni..
    hek3..

    sori aku pn bru jak jnguk2 forum ni...ttba jak rsa rndu ngn forum ni..
    aku belek2 suma mmng cm xda pa2 da forum ni..
    ishh...

    __peace__

    herblife
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 141
    Age : 39
    Location : small Island in Penang malaysia
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-04-24

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by herblife on Mon Jul 27, 2009 2:29 pm

    macamana nak hidup klu kita asyik komplen je ... ceriakan la dgn khabar berita aktiviti korang dinegeri masing masing.. aku ni dari penang melapurkan hujan renyai renyai di seluruh negeri penang.. dan mlm nanti aku ada date .. baru berkenalan seminggu harap berjaya....... Very Happy

    shea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 680
    Age : 29
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2008-08-25

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by shea on Mon Jul 27, 2009 5:34 pm

    sunyi sebab tiada org buat kecoh kat forum ni... Mad


    _________________
    AlL tHe ImPoSsIbLe I wAnNa Do


    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by lutau on Mon Jul 27, 2009 5:55 pm

    ermmm...aku rs forum ni kena ada thread2 yg pelbagai. thread yg sedia ada aku rs dah oke, cuma perlu ada penambahbaikan sbb kdg kita akan rs borink ngan benda yg sma jak kan.. sdg kan kita nak sesuatu yg b'lainan dan lebih up to date... sbgai user aku rs kita mesti ada idea, luahan atau sesuatu yg b'beza ingin d kongsikan d sni. tp, mgkin kerna thread yg tak dpelbagaikan/terhad atau kurang sesuai, maka apa yg kita nak luahkan d sni tak t'capai... so, rs nya perlu ada perubahan sedikit memandangkan forum ni dah msuk setahun, kan.. ermm ini hanya dr pandangan aku la... im sori... idea!

    shea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 680
    Age : 29
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2008-08-25

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by shea on Mon Jul 27, 2009 6:55 pm

    :malas:


    _________________
    AlL tHe ImPoSsIbLe I wAnNa Do


    beck.outlawz
    Kopral
    Kopral

    Male
    Number of posts : 30
    Age : 30
    Location : petaling jaya
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-10

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by beck.outlawz on Mon Jul 27, 2009 7:50 pm

    bgs aku wat kcoh d forum ni spy nda borink :thinking:

    shea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 680
    Age : 29
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2008-08-25

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by shea on Mon Jul 27, 2009 8:22 pm

    awas!! mari mari


    _________________
    AlL tHe ImPoSsIbLe I wAnNa Do


    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by lutau on Tue Jul 28, 2009 11:48 am

    herblife wrote:macamana nak hidup klu kita asyik komplen je ... ceriakan la dgn khabar berita aktiviti korang dinegeri masing masing.. aku ni dari penang melapurkan hujan renyai renyai di seluruh negeri penang.. dan mlm nanti aku ada date .. baru berkenalan seminggu harap berjaya....... Very Happy

    yupp..btul tu herbs Very Happy hehe...pa2pun smoga b'jaya ngan date ko tu ya..so sweettt... lool


    yeokok_rosse@nanacey
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 10742
    Age : 68
    Location : keY keY lanD belOw da wiNd
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2008-11-11

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by yeokok_rosse@nanacey on Tue Jul 28, 2009 1:28 pm

    Shocked menghambur......hambur duit buli ka pirat duit..duit


    _________________
    http://yeokoklife.blogspot.com/


    Contact yeokok


    ~~the FutUre bElonGs tO tHosE wHo bElieVe In thE BeautY Of thEir DreamS~~


    Send IM

    beck.outlawz
    Kopral
    Kopral

    Male
    Number of posts : 30
    Age : 30
    Location : petaling jaya
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-10

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by beck.outlawz on Tue Jul 28, 2009 4:09 pm

    aku nda mo hambur duit Smile tapi mo mrebut duit yg dhambur 2 Laughing wakakaka

    yeokok_rosse@nanacey
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 10742
    Age : 68
    Location : keY keY lanD belOw da wiNd
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2008-11-11

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by yeokok_rosse@nanacey on Tue Jul 28, 2009 5:20 pm

    Razz sa duluan ehh


    _________________
    http://yeokoklife.blogspot.com/


    Contact yeokok


    ~~the FutUre bElonGs tO tHosE wHo bElieVe In thE BeautY Of thEir DreamS~~


    Send IM

    beck.outlawz
    Kopral
    Kopral

    Male
    Number of posts : 30
    Age : 30
    Location : petaling jaya
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-10

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by beck.outlawz on Tue Jul 28, 2009 5:38 pm

    ko yg mngmburkan yeokok Laughing mn ble ikut mrebut Laughing wakakakaka

    saf zkuga
    Sabahan Sporty
    Sabahan Sporty

    Male
    Number of posts : 5100
    Age : 30
    Location : kota kinabalu
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-30

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by saf zkuga on Tue Jul 28, 2009 9:44 pm

    bagus2...

    nda sunyi sda ni forum kita ni...hehe


    _________________
    friends
    "strengthens the heart..
    repairs the hurts..
    encourages the discovery..
    enlightens the mind..
    dissolves the pain..
    banishes the loneliness..
    understands the anxieties..
    increases the joy..
    deepens the spirit
    frees the soul..."

    herblife
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 141
    Age : 39
    Location : small Island in Penang malaysia
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-04-24

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by herblife on Wed Jul 29, 2009 9:22 am

    okla kawan aku aku nak cerita sikit pasal date aku ni. budak yang aku date tu pemalu org nya so tak dpt byk yang boleh aku kongsikan sebab dia kurang bercakap yang banyak cakap aku je.. kekadang terfikir salah ke aku ckp banyak dlm first date ni...emmm :thinking: dia nakan pun sikit je minum je banyak heheheh.. rupanya cantik kulit putih bersih orang penang la bukan orang sabah. org sabah matanya menarik. :iya?: itula istimewanya org sabah.
    so last sekali aku suka tapi not sure dia suka kat aku ke tak... tunggu dia sms kat aku bolh aku tanya

    yeokok_rosse@nanacey
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 10742
    Age : 68
    Location : keY keY lanD belOw da wiNd
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2008-11-11

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by yeokok_rosse@nanacey on Wed Jul 29, 2009 12:46 pm

    herblife wrote:okla kawan aku aku nak cerita sikit pasal date aku ni. budak yang aku date tu pemalu org nya so tak dpt byk yang boleh aku kongsikan sebab dia kurang bercakap yang banyak cakap aku je.. kekadang terfikir salah ke aku ckp banyak dlm first date ni...emmm :thinking: dia nakan pun sikit je minum je banyak heheheh.. rupanya cantik kulit putih bersih orang penang la bukan orang sabah. org sabah matanya menarik. :iya?: itula istimewanya org sabah.
    so last sekali aku suka tapi not sure dia suka kat aku ke tak... tunggu dia sms kat aku bolh aku tanya

    Shocked date ka herb???... waaa :miss:mesti best tu kn 1st date..ehehehee :wee: muga2 dia ada respon selepas 'date' tu..but bg sa kn, lelaki yg patut memulakannya afro supaya si wanita flower akan lebih memberi 'respon' caya la :best:


    _________________
    http://yeokoklife.blogspot.com/


    Contact yeokok


    ~~the FutUre bElonGs tO tHosE wHo bElieVe In thE BeautY Of thEir DreamS~~


    Send IM

    herblife
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 141
    Age : 39
    Location : small Island in Penang malaysia
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-04-24

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by herblife on Wed Jul 29, 2009 3:36 pm

    hari ini aku terima sms dari si dia dia tanya "hi dah sarapan' i balas sudah macamana date mlm tadi seronok ke? dia blas seronok ..


    hari ini aku rasa gembira Very Happy

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by lutau on Wed Jul 29, 2009 5:18 pm

    wahh..herbs Very Happy itu satu petanda yg baik utk jalinan perhubungan yg bru bermula...hehe..smoga kamu dpt terus keep in touch dgn si dia tu agar perkenalan terus mekar b'kembang gtu... idea! seterusnya dptla mengenal hati budi msing2 kan...hehe.. teaser honestly, im happy for you.. that were so sweet... Smile

    herblife
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 141
    Age : 39
    Location : small Island in Penang malaysia
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-04-24

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by herblife on Wed Jul 29, 2009 5:22 pm

    benarla kata pepatah melayu mandi tak basah tidur tak lena dibuatnya. apa-apa pun i nak plan date kedua mungkin hari sabtu ini... heheheheh teaser

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by lutau on Wed Jul 29, 2009 5:53 pm

    ermm....nice sgt tu herbs Very Happy smoga plan utk date seterusnya tu b'jln ngan lancar k...hehe Very Happy you nak ajak si dia tu p mkn2 ke..? Twisted Evil

    herblife
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 141
    Age : 39
    Location : small Island in Penang malaysia
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-04-24

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by herblife on Wed Jul 29, 2009 5:57 pm

    i tengah fikir samada nak ajak makan atau jln jln.........Disini permandangan waktu malam sgt cantik kalau di tepi pantai batu ferenghi... penang,, klu nak join boleh aje
    confused

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by not21 on Thu Jul 30, 2009 5:51 am

    Very Happy neaa!!!! herb pun sedang ingin bercinta ke??? ekeke Very Happy jan lupa ceta babak seterusnya ye ehehe Smile


    _________________
    )">

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by lutau on Thu Jul 30, 2009 11:08 am

    herblife wrote:i tengah fikir samada nak ajak makan atau jln jln.........Disini permandangan waktu malam sgt cantik kalau di tepi pantai batu ferenghi... penang,, klu nak join boleh aje
    confused

    ermm...ikut mna yg sesuaila herbs teaser u bleh ajak dia p mkn dlu ke...then bru ajak dia jln2 kan.. Very Happy atau pegi jln2 dlu...crita2 sket...hehe..then bru p mkn kan..oke gak tu Wink ermm...mesti nice n sweet masa pegi jln2 smbil tgok pemandangan tu kan... :miss:

    herblife
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 141
    Age : 39
    Location : small Island in Penang malaysia
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-04-24

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by herblife on Thu Jul 30, 2009 11:30 am

    sambung balik kisah aku ni.
    mlm tadi jam 10 aku call dia borak borak maklumla bukan kenal pun asal usul pun tak tahu tapi hati dah berkenan.tanya pasal komputer dia tak tahu sgt cukup sekadar buat kerja office . dia bekerja sebagai guru sekolah men perempuan. baru buat pratikal usia masih muda lagi muda dari saya 5 tahun heheheh.

    cadang memang nak ajak date hari sabtu ini tapi buntu nak ajak ke mana ye? last dpt idea i nak ajak makan di tepi pantai..area balik pulau ppinang, permandangan memang cantik...
    dia asal orang perak.
    nak tanya member kat sini macamana kita nak tau dia pun syok kat kita ye?

    okla nanti sambung tunggu petang ni i nak call dia lagi...


    baru ceria sikit forum ini
    :hai:

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by lutau on Thu Jul 30, 2009 12:27 pm

    ermm...bgusla tu dia dah ada kerjaya.. Very Happy rs nya klu u p ajak dia mkn2 smbil jln2 tepi pantai tu pun oke apa.. idea! lgpun, u berdua bru knl kan...hehe...klu dia bg respon yg baik pd u..means di pun syok kat u la tuu.. teaser alaa...org ppuan ni klu mula2 knl tu mmg malu sket bah.. Laughing tp, tu salah satu petanda baikla buat korg berdua...teruskan usaha asalkan niat hati korg baik n ikhlas, k.. Smile

    nasihat i sbgai kwn, memandangkan perkenalan msh awal so lebih baik u jgn tnya soal2 yg agak peribadi sgt, k...takut dia kurang selesa lak...kecualila dia jenis yg open-minded, tp itupun kena tguk keadaan la....hehe
    Very Happy

    kodop
    Kopral
    Kopral

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 39
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-07-30

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by kodop on Fri Jul 31, 2009 11:21 pm

    Bah.. kasih ceria lagi ni forum... lool

    Sponsored content

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by Sponsored content Today at 6:29 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 6:29 pm