SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Share

    saf zkuga
    Sabahan Sporty
    Sabahan Sporty

    Male
    Number of posts : 5100
    Age : 30
    Location : kota kinabalu
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-30

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by saf zkuga on Fri Jul 31, 2009 11:42 pm

    ya...btul tu....


    lepak2 kta cni dlu...hehe


    _________________
    friends
    "strengthens the heart..
    repairs the hurts..
    encourages the discovery..
    enlightens the mind..
    dissolves the pain..
    banishes the loneliness..
    understands the anxieties..
    increases the joy..
    deepens the spirit
    frees the soul..."

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by (`r.Lѕ) on Sat Aug 01, 2009 11:40 am

    Very Happy hai semua.mcm ni bru ada semangat mo komen2... Smile

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by lutau on Mon Aug 03, 2009 1:09 am

    hai dend0.. Muah!! iyaba...sbnrnya kan, tak semestinya kita nak komen or reply pd post2 atau topik yg baru seja.. idea! topik2 yg lama pun tak kurang bagusnya kan... Smile nahh...dr kita seja bah...oke baitu lool


    owh,ya..tak lma lg nak puasa ni kan...ermmm Very Happy



    _________________

    yeokok_rosse@nanacey
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 10742
    Age : 68
    Location : keY keY lanD belOw da wiNd
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2008-11-11

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by yeokok_rosse@nanacey on Mon Aug 03, 2009 9:18 am

    Muah!! hye dear cyunk...meh cum2 luk Muah!! :amoi: sehat ka tu???....sis, posa uda kn ndak lama :ewah: :ewah: xsabar


    _________________
    http://yeokoklife.blogspot.com/


    Contact yeokok


    ~~the FutUre bElonGs tO tHosE wHo bElieVe In thE BeautY Of thEir DreamS~~


    Send IM

    khurayatz
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 70
    Age : 33
    Location : anywhere..
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-13

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by khurayatz on Tue Aug 04, 2009 7:08 pm

    siuk pun forum ni... nda juga boring bah.. Very Happy

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by (`r.Lѕ) on Wed Aug 05, 2009 8:59 pm

    lutau wrote:hai dend0.. Muah!! iyaba...sbnrnya kan, tak semestinya kita nak komen or reply pd post2 atau topik yg baru seja.. idea! topik2 yg lama pun tak kurang bagusnya kan... Smile nahh...dr kita seja bah...oke baitu lool


    owh,ya..tak lma lg nak puasa ni kan...ermmm Very Happy



    Very Happy hai jgk sis lutau.. :???: Muah!! muahhh di pp..sori lama x on9...slow bha tenet sni....bru lgi baik dri dmm panas... sunny

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by (`r.Lѕ) on Wed Aug 05, 2009 9:01 pm

    Very Happy muahhhh ff sisi rosse.. Muah!! ya nda lama lgi posa....21 x silap kan.. :best:

    saf zkuga
    Sabahan Sporty
    Sabahan Sporty

    Male
    Number of posts : 5100
    Age : 30
    Location : kota kinabalu
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-30

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by saf zkuga on Thu Aug 06, 2009 1:16 am

    21 atau 22 mgkn tu kalau x silap...hehe Smile


    _________________
    friends
    "strengthens the heart..
    repairs the hurts..
    encourages the discovery..
    enlightens the mind..
    dissolves the pain..
    banishes the loneliness..
    understands the anxieties..
    increases the joy..
    deepens the spirit
    frees the soul..."

    herblife
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 141
    Age : 39
    Location : small Island in Penang malaysia
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-04-24

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by herblife on Fri Aug 07, 2009 12:38 pm

    kenapa sunyi macam baru lepas kena tsunami...........
    ayuh kawan ku ceriakanla :amoi: bersemangat sikit.. :amoi:

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by not21 on Fri Aug 07, 2009 5:18 pm

    Very Happy forum!!!! forum!!!bounce forum!!! forum!!! Nyaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :wee:


    _________________
    )">

    Sponsored content

    Re: kenapa forum ni boring aar?sunyi sja..

    Post by Sponsored content Today at 6:31 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 6:31 pm