SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    universal_a-k-a _jasz

    Share

    universal_studentz87
    Sabahan Boncer
    Sabahan Boncer

    Male
    Number of posts : 2017
    Age : 29
    Location : no user in this 4rum where im i right now
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    universal_a-k-a _jasz

    Post by universal_studentz87 on Wed Mar 04, 2009 4:46 am

    assalamualaikum semua Very Happy Muah!!

    siok jg ada dairy ni tau....

    skrg da jam 4.00 (4.3.09) :hide: sy ndak buli titun ni tau...entah la 2 n 3 ari ni sy marah2,cpt panas emo la (bkn dtg bulan ah Evil or Very Mad )entah la napa ni......t Evil or Very Mad k blh d bawa bgerau..mgkin tension ba ni...sy pun tak tau.....knpa la ni ah..adei......g keja pun tak da mood ....mau ckp pun tak da suara ni...sms jak la sy layan....2 ari gaduh ma kwn slh faham.... Tekanan! abis la rambut sy ni butak... mcm sy malas da semua ni tau.....semua la apa sy bt skrg......jwa kasau ni tau....... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

    adei nanis la plak ....hati jak la nanis org ndak... Very Happy Very Happy Very Happy kesunyian kali ba ni...entah la.....nasib ada jg kwn sms....indak jg sy rasa kesuyian....ni lappy pun ada masala da heng jak.... 2 main boom jak....rasa in lo..... mau 4 mat kali ni tau...


    TO ALL USER OR KWN CHAT

    kepada semua kawan2 semua klu ada salah dan silap sy minta maaf k....dri ujung rmbut hinga ujung jari kaki Very Happy Very Happy mcm rasa raya la plak..saja nak minta maaf....entah la sapa yg dpt ka c hilang api yg membara dlm dadah ni....yg kmu kenal uni yg peramah dan kuat ketawa jadi pemarah da ni...entah la ni....mau kanak ubt kali ni sana kg...tpi klu sy d kk jmp ma kwn dlm forum ni sy happy plak ......hilang masalah.....sy ni sapat marah ni Very Happy Very Happy tpi tgok keadaan.... tpi kuat ketawa jg....marah sy susah mau nmpak bab sy simpan sana pukit........ gelak! Twisted Evil


    SAKIT

    mcm sakit plak sy ni ..entah sapa ka c jangkit sy bilus ni.....hilang da suara sy ni....tpi still buli la sakap,,,sakap cina jak la gelak! sebenarnya sakit pasal training ba ni... :hide: ni la cece n ada seorng 2 :hide: sy ndak suka dgr ni ..tpi apa buli bt minat sy kan...spaa pun ndak buli larang ni...tpi klu time bcall ndak kena suru, ikut jg la jgn pg Very Happy Very Happy Very Happy harap2 la baik time mau g kk klu jd la Very Happy Very Happy Very Happy :tumbuk:

    p/s: yg blum penah jmp sy nanti klu ada umur yg panjang kita akan jmp jg k.....tpi klu sy d kk ada jak la aktiviti ndak terancang.....tapi sukur la ada kwn mcm c lalat ( care sama urg ni urg,mana sy pg msti dia tnya...bnyak jg dia tau pasal sy ni..rasia kan lat Very Happy Very Happy ..) Very Happy Very Happy cece (ni cece sy ni msti ada klu sy ada d kk...ni la urg paling care sama sy ....syg sama cece sy ni.....klu ada silap jak msti kanak susi..klu ada apa2 yg bt dia risau sy diam2 jak nanti kanak susi :hide:
    mcm mana pun sy tatap jg la bg tau...


    1st jmp semua
    1st time sy jmp user dalam forum ni ialah SABAH,LALAT,YEOKOK,LUNA,SERA,DIAN, sy jmp dorng d labuan d UJANA KWAGAN time dorng ada outhing g LABUAN ambik kesempatan jmp dorng ni

    2- HALU, SHE4 1st sy jmp c halu d terminal bas time 2 sy ikut user2 balik kk dri labuan........mau smbt new year kenen d kk..... sy jmp she4 d daily....sy ndak brapa tegur dia malu sia gelak!Very Happy Very Happy

    3- LIZZ dia ni sy kenal dlm ym jak...selalu pm sama dia....time 2 dia d peneng......time sy kk awl bulan sy pun trus g jmp dia....time 2 dia d kk da ....

    4- IMPIAN_DARLING n GUNDAVE 85 gundave ni sy rapat dlm room 2 lg...musuh tradisi sy ni........lama2 jg kwn la plak......impian_darling :miss: :miss: :miss: :miss: :miss: sy jmp dia time kumpul2 mau g main boling...mula2 ndak jg kami bckp salam perkenalan jak..tau la time 2 sy tgah on9 ,,,klu sy on9 jak suma sy lupa da 2... gelak! time d bowling bru sy bnyak bckp ma dia ni...makin lama makin rancak plak mcm kanal dri kisil gelak!

    5- CIRE dia ni sy jmp time outing VD dorng sakap dia ni tingi masan undertaker trus mcm korea lg.....skali sy jmp pnya tingi..takut sia gelak! :hide: smpat lg mai king of hammer sama dia....


    ADA YG MISS KA???? ngantuk da sia ni .....hehhehe....jam 6 mau g keja lg

    to be contineu (tungang tabalik ni bahasa sy ni ) gelak!

    morning sunny


    _________________
    jangan dikenang orang yang dah lama tiada..lupakan dia bt sementara waktu..jika ada jodoh disitu la pertemuan kita....dia tak ke mana2...dia ada berdekatan jg....tak da sapa yg tau dia kemana..kerana dia ingin berdiam diri bt sementara....persahabatan ada la penting...terus kan perjuagan untuk melaksanankan sesuatu aktiviti...that all....pis

    SyaLizz
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 3947
    Age : 59
    Location : dalam lappy
    Popular :
    89 / 10089 / 100

    Registration date : 2008-12-13

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by SyaLizz on Wed Mar 04, 2009 5:08 am

    Like a Star @ heaven Jaszadeiiii siuk pula baca diary urg.. Smile

    Like a Star @ heaven Time kita knl aku msi d Puchong jaya selangor bha tuh jasz.. scratch

    Like a Star @ heaven Thanks coz sudi jdi kwn lizz arr..



    Like a Star @ heaven Jasz..join la bha kami arr :thinking:

    yeokok_rosse@nanacey
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 10742
    Age : 68
    Location : keY keY lanD belOw da wiNd
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2008-11-11

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by yeokok_rosse@nanacey on Wed Mar 04, 2009 3:29 pm

    Muah!! muga sapat sembuh titi...................cece nantikan kehadiran titi d kk...idea!....:miss:..sangan lupa periro rose k


    _________________
    http://yeokoklife.blogspot.com/


    Contact yeokok


    ~~the FutUre bElonGs tO tHosE wHo bElieVe In thE BeautY Of thEir DreamS~~


    Send IM

    gundave85
    Sabahan Miner
    Sabahan Miner

    Male
    Number of posts : 1752
    Age : 31
    Location : siring belah kanan bahu jalan foh sang...
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by gundave85 on Wed Mar 04, 2009 4:01 pm

    musuh tradisi ka jasz??!!!! amik..amik tampar!! tampar!! tampar!! tampar!! tampar!! tampar!! tampar!!
    :korek:


    _________________



    "Don't trouble trouble until trouble troubles you."

    universal_studentz87
    Sabahan Boncer
    Sabahan Boncer

    Male
    Number of posts : 2017
    Age : 29
    Location : no user in this 4rum where im i right now
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by universal_studentz87 on Wed Mar 04, 2009 11:43 pm

    LIZZ

    d puchong ka 2 lizz ??lupa ba jasz Very Happy ....insyallah jasz turun k.... Very Happy


    CECE AKA YEOKOK

    dui....pire ro ro se ka 2 gelak! adei..ok ba 2 cece.... Very Happy Very Happy

    GUNDAVE85

    ko tak ingat ka kita perang jak kita d room gelak!


    _________________
    jangan dikenang orang yang dah lama tiada..lupakan dia bt sementara waktu..jika ada jodoh disitu la pertemuan kita....dia tak ke mana2...dia ada berdekatan jg....tak da sapa yg tau dia kemana..kerana dia ingin berdiam diri bt sementara....persahabatan ada la penting...terus kan perjuagan untuk melaksanankan sesuatu aktiviti...that all....pis

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by not21 on Wed Mar 04, 2009 11:58 pm

    Very Happy ooo cece aka yeokok ehehe bru sa tau ehehe
    hi Uni!! ehehe nama btul?? ehehe
    confused

    -(`imp.drlg)-
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 2287
    Age : 34
    Location : alam maya
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-06

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by -(`imp.drlg)- on Thu Mar 05, 2009 4:53 pm

    :miss: cam kanal dr kisil aa :miss: ok suda ka 2 suara :thinking:

    universal_studentz87
    Sabahan Boncer
    Sabahan Boncer

    Male
    Number of posts : 2017
    Age : 29
    Location : no user in this 4rum where im i right now
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by universal_studentz87 on Tue Mar 10, 2009 5:27 pm

    -(`imp.drlg)- wrote::miss: cam kanal dr kisil aa :miss: ok suda ka 2 suara :thinking:

    ok sudah my darling Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!!


    _________________
    jangan dikenang orang yang dah lama tiada..lupakan dia bt sementara waktu..jika ada jodoh disitu la pertemuan kita....dia tak ke mana2...dia ada berdekatan jg....tak da sapa yg tau dia kemana..kerana dia ingin berdiam diri bt sementara....persahabatan ada la penting...terus kan perjuagan untuk melaksanankan sesuatu aktiviti...that all....pis

    universal_studentz87
    Sabahan Boncer
    Sabahan Boncer

    Male
    Number of posts : 2017
    Age : 29
    Location : no user in this 4rum where im i right now
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by universal_studentz87 on Tue Mar 10, 2009 5:29 pm

    -(`imp.drlg)- wrote::miss: cam kanal dr kisil aa :miss: ok suda ka 2 suara :thinking:

    ok sudah my darling Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!! Muah!!


    _________________
    jangan dikenang orang yang dah lama tiada..lupakan dia bt sementara waktu..jika ada jodoh disitu la pertemuan kita....dia tak ke mana2...dia ada berdekatan jg....tak da sapa yg tau dia kemana..kerana dia ingin berdiam diri bt sementara....persahabatan ada la penting...terus kan perjuagan untuk melaksanankan sesuatu aktiviti...that all....pis

    SyaLizz
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 3947
    Age : 59
    Location : dalam lappy
    Popular :
    89 / 10089 / 100

    Registration date : 2008-12-13

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by SyaLizz on Tue Mar 10, 2009 6:32 pm

    universal_studentz87 wrote:LIZZ

    d puchong ka 2 lizz ??lupa ba jasz Very Happy ....insyallah jasz turun k.... Very Happy

    Like a Star @ heaven Ya bha Jasz.Time tuh Lizz mc d Puchong Jaya..ehehehe..kenal Jasz dri abg Ciko.



    Like a Star @ heaven Jasz kmi ma Muss mnta maaf sgt pasal gathering tuh.Mgkin Jasz dah apply cuti kan.

    Like a Star @ heaven Jasz,bapa Muss passaway tghri kmrin,so dia skrg tiada d Sabah.Smlm dia balik Pahang.

    Like a Star @ heaven Kmi minta maaf sgt2 Jasz.Muss pesan, dia akan adakan juga gathering & competition ni but dlm lain hari la dri tarikh yg kmi dah ttpkan tuh.

    Like a Star @ heaven Kami minta maaf sgt2 arr Jasz.Lizz sedih sgt skrg ni Jasz. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

    universal_studentz87
    Sabahan Boncer
    Sabahan Boncer

    Male
    Number of posts : 2017
    Age : 29
    Location : no user in this 4rum where im i right now
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by universal_studentz87 on Sun May 03, 2009 10:09 am

    halo all....hua..hua..hua

    ari ni sy keja..esok sy keja lusa keja..keja2 la gelak!


    _________________
    jangan dikenang orang yang dah lama tiada..lupakan dia bt sementara waktu..jika ada jodoh disitu la pertemuan kita....dia tak ke mana2...dia ada berdekatan jg....tak da sapa yg tau dia kemana..kerana dia ingin berdiam diri bt sementara....persahabatan ada la penting...terus kan perjuagan untuk melaksanankan sesuatu aktiviti...that all....pis

    universal_studentz87
    Sabahan Boncer
    Sabahan Boncer

    Male
    Number of posts : 2017
    Age : 29
    Location : no user in this 4rum where im i right now
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by universal_studentz87 on Thu May 14, 2009 4:22 am

    Assalamualaiku semua Very Happy

    na talapas giant dj d room abis room kanak pijak mic....mls mau tido ni ....jarang dpt on9 .......mlm buring siang buring....

    Crying or Very sad napa sy ari ni ah mcm ndak ketatuan jak utk...........to eliz sorry btl ndak dpt pg ujung bulan ni sa keja time 2...ramai da cuti ,,...sa kanak suru stanby Crying or Very sad pa2 pun kwn2 yg lain suport k...klu sa ada ada la sa 2 sana....skrg lg buzy bnyak kapal turun mau d susi Very Happy ada ka ari cleaner sedunia Very Happy Very Happy Very Happy....kesunyian plak sa.....nasib la org menemani walaupun d hp.....sa sukkkkaaaa bangat......Very Happy Very Happy :miss: :miss: sakit plak kepala sa.....

    ada lg giant sa ni..tpi blum buli ...ma c kanak suru rehat sa ni .....klu telepas jak sa ni dlm gym abis semua org kanak bawa sparing Very Happy D: bgus klu kuat sa ni ...ayam mati jak.. :loo!!: tadi mau g tpi malas...esok mlm kali ni....esok sa suti....panat sa tpi tahan jak Very Happy Very Happy keja mana tak da penat kan....huhu...mcm berdiari plak sa ni...mimang diari wwakswa...dui tawa 1 urg........mlm ni bnyak pasanger turun penuh kapal penuh beg.......sakit pingag sa...mau kanak 1 btl ni kali bru ilang Very Happy Very Happy Very Happy yampui(cula) kekeekekkee.......baru sa ingat ...kwn2 buli ka sia tnya ni..... Sad tak da jawab ya gelak! na gila da c uni ni...sakap 1 urg Very Happy Very Happy Very Happy tekanak keja be.....blik jak dri cuti2 keja mcm gunung Crying or Very sad nanti mau g kk kasi rlease utak sa....mau g the rom sapa mau itut sapat..siok ba sana dorng sakp :hide: 2 jak la nanti2 lg ah...isi hati ba ni kenen :lool!::


    _________________
    jangan dikenang orang yang dah lama tiada..lupakan dia bt sementara waktu..jika ada jodoh disitu la pertemuan kita....dia tak ke mana2...dia ada berdekatan jg....tak da sapa yg tau dia kemana..kerana dia ingin berdiam diri bt sementara....persahabatan ada la penting...terus kan perjuagan untuk melaksanankan sesuatu aktiviti...that all....pis

    gundave85
    Sabahan Miner
    Sabahan Miner

    Male
    Number of posts : 1752
    Age : 31
    Location : siring belah kanan bahu jalan foh sang...
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by gundave85 on Thu May 14, 2009 9:07 am

    Kasi limpas kapal gundave85 lu cni... :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek:


    _________________



    "Don't trouble trouble until trouble troubles you."

    Sponsored content

    Re: universal_a-k-a _jasz

    Post by Sponsored content Today at 12:31 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 12:31 am