SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Share

    universal_studentz87
    Sabahan Boncer
    Sabahan Boncer

    Male
    Number of posts : 2017
    Age : 29
    Location : no user in this 4rum where im i right now
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by universal_studentz87 on Tue Mar 10, 2009 4:46 am

    L|a wrote:alaa..besala bah tu gun...tekeluar dr landasan pun yg pentingnya kita tau apa yg kita buat.....


    bgus jd MOD sana bahagian kegamaan...ada bakat Very Happy


    _________________
    jangan dikenang orang yang dah lama tiada..lupakan dia bt sementara waktu..jika ada jodoh disitu la pertemuan kita....dia tak ke mana2...dia ada berdekatan jg....tak da sapa yg tau dia kemana..kerana dia ingin berdiam diri bt sementara....persahabatan ada la penting...terus kan perjuagan untuk melaksanankan sesuatu aktiviti...that all....pis

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by lutau on Sat Mar 14, 2009 4:30 am

    universal_studentz87 wrote:bgus jd MOD sana bahagian kegamaan...ada bakat Very Happy

    haha..owh camtu ka? urg gila2 cam aku ni layakkah atau sesuwai ka teaser hehhee.... Very Happy nnt kana bilang lak memandai nasihat urg cam ustajah...muehehe.. teaser maklumla, dah tua2 ni kan..kuikuikui Laughing


    _________________

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by SABAH on Sat Mar 14, 2009 7:25 am

    LUTAU has been Promoted...
    Moderator for section Motivasi, Pendidikan dan Keagamaan..

    Congrat!!!
    Cool


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by not21 on Sat Mar 14, 2009 7:33 am

    moderator....? :thinking: hemmm.... confused

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by not21 on Sat Mar 14, 2009 7:36 am

    ooow...Modertor = memantau setiap topik yang masuk dan memastikan setiap topik tak terkeluar landasan... oic ehehe Smile bah sapa yg mau jd tu sa tulung sukung ekeke Very Happy lool :wee:

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by lutau on Sun Mar 15, 2009 8:30 am

    uikkkk....bt saspen jak ni.. Shocked ermmm...what to do dah jadi kan... :hide: apa2p0n aku nak ucap terima kasih pd mereka2 yg bg sapot n trust myself for being on of the crew as mods here...idea! n thanks to Mr. Sabah also for this promoted.. teaser really appreciated! :best:


    _________________

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by (`r.Lѕ) on Thu May 07, 2009 5:40 pm

    Laughing guntut>>mod...ko kurink idung jak tau.... Razz berhambur taik dungot ko kenen...sapat pungut.... gelak!

    Sponsored content

    Re: ~~~MENCARI MODERATOR~~~

    Post by Sponsored content Today at 6:23 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 6:23 am