SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Share

    fyza_butterfly
    Pegawai Waran 1
    Pegawai Waran 1

    Female
    Number of posts : 173
    Age : 27
    Location : key key
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-20

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by fyza_butterfly on Fri May 08, 2009 3:49 pm

    yg cobrkembangpagi bkn id c blackchivas ke?????

    JYNN
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 391
    Age : 106
    Location : Bukit Padang United
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-21

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by JYNN on Fri May 08, 2009 4:21 pm

    id dengseh amat sa kenali. Sdh lama tau dia sakit..time2 dia buat rawatan d overseas dulu pun penah gak dia online n c tau keadaaan dia...pas tu lama tak npk dia online. Baru2 ni..around Feb-Mac sa penah ternpk dia online..dpt chat skejap jak ma dia.. Sakit2 pun dia, dia ttp lyn sa cam dulu..mesra. Sedih tu mmg sedih..tapi ini laa yg dikatakan takdir.. ajal maut d tangan tuhan..yg telah ditakdirkan pergi duluan akan tetap pergi. Kita yg masih tinggal d dunia ni, meh laa sama2 doakan selalu semoga roh nya di cucuri rahmat...dan bersemadi dgn aman.. amen

    (`._k: .)
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 524
    Age : 40
    Location : sandakan,KL,sandakan
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-04-29

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by (`._k: .) on Fri May 08, 2009 6:48 pm

    ya jynn betul tu.....antara bulan feb dan mac sa paling jarang online sbb sa tdk bawa komputer sa tpt keja...mlm balik sa sgt letih sa pernah nampak dia online kejap juga sa tegur tapi tdk berjwb.....

    tapi sa tdk lah lama sgt....hari ni pun bz tapi buring juga bah mengadap keja saja .....sama2 lah kita mendokan rohnya d cucuri rahmat....

    (`._k: .)
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 524
    Age : 40
    Location : sandakan,KL,sandakan
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-04-29

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by (`._k: .) on Fri May 08, 2009 6:56 pm

    fyza_butterfly wrote:yg cobrkembangpagi bkn id c blackchivas ke?????


    bukan lah...klu salah pun dia ttp bukan c blackchivas...huuhuuhuhuh....maybe sa salah pasal id tu tapi bukan c chivas....sa pm hari2 sama c chivas....matik lah jua weiiii

    gila c chivas tu tapi bukan memaki dia gla mengurat saja skrg ni tobat sikit takut kana hindik bini dia Razz

    Hardwork Studio
    Pegawai Waran 1
    Pegawai Waran 1

    Male
    Number of posts : 235
    Age : 68
    Location : mana2 jak ne...
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-04-21

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by Hardwork Studio on Fri May 08, 2009 7:21 pm

    Sad Al fatihah to bro dengs....

    o.O>>-m>O.o
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 553
    Age : 29
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-22

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by o.O>>-m>O.o on Fri May 08, 2009 10:02 pm

    Sad
    'dengseh...' Crying or Very sad
    semoga rohnya d cucuri rahmat...
    amin
    Crying or Very sad

    `S3R4CURlYl4`
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 745
    Age : 88
    Location : `EverY wheRe.. But.. No wheRe...`
    Popular :
    101 / 100101 / 100

    Registration date : 2008-12-08

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by `S3R4CURlYl4` on Mon May 11, 2009 2:57 pm

    `Allah lebih menyayangi Arwah..

    `mcm aku xpercaya.. tapi e2 lah kenyataan nya..

    `aku baru ja b'pm ma Arwah slps hampir 4thn lost contact ms arwah jejakan kakinya semula ke sabah n sblm Arwah blk ke Ausi utk dpt kn rawatan smula.. Sempat lg ber'wc utk melihat wajah kurang semangat n dm keadaan yg tidak sihat.. sempat lg arwah pesan pd ku utk rajin rajinkan diri la berforum di selipar borneo.. No

    `Namun aku tadakan kesyukuran kerna Akhirnya penderitaan Arwah tiba ke penghujung jg.. N Allah lebih menyayanginya...

    `A-fatihah... Amin...


    _________________


    (`その日、地球はまだ立って )

    Sponsored content

    Re: kirimkan AL-FATIHAH kepada insan memakai ID 'DENGSEH'

    Post by Sponsored content Today at 12:09 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 12:09 pm