SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Hebahan Forum

    Share

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Hebahan Forum

    Post by SABAH on Tue May 26, 2009 8:12 am

    Disini bukannya apa..
    bukan ada sebarang berita hendak dihebahkan tetapi saya hendak melihat dan mengetahui bagaimanakah anda -- Mendengar, Mengetahui, mengenali, dan sebagainya yang sewaktunya dan membawa anda untuk masuk ke dalam forum ini...

    tiada niat apa-apa.. bukan bertujuan untuk meminta wang perlingungan ( gelak! ) tapi sekadar ingin melihat apakah cara terbaik untuk kita praktikkan dalam mengHEBAHKAN lagi forum ini kepada orang lain..

    Oleh itu disini saya sangat mengharapkan agar kita semua dapat MENGHABAHKAN kepada User lain bagaimana kita Mengetahui forum ini.. so.. siapa nak dulu???

    go-go-go...
    twisted


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    Au Mokinongou
    Sabahan Sporty
    Sabahan Sporty

    Male
    Number of posts : 1974
    Age : 30
    Location : ruma urang meskhen... indada karen indada air..
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2009-02-28

    Re: Hebahan Forum

    Post by Au Mokinongou on Tue May 26, 2009 9:22 am

    oh.. saya aritew kena bawa oleh kawan... si saf.... tapi yang bikin sia tertarik time 1st 1st ialah itu outing dorang kunun.. drg men boling... sia ckp best juga ni grup ada main jalan2... pasal sia banyak join forum tp x perna pla sia kluar sama kawan2 dlm forum tu... ni kira 1st time la... best2 lagi tu kawan2 semua...

    p/s- sorry klu apa yg sia type ni kluar tajuk...

    (o.egem.o)
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 4063
    Age : 31
    Location : d mana2 aku sll stay d c2 la..
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: Hebahan Forum

    Post by (o.egem.o) on Tue May 26, 2009 9:27 am

    well i think skrg pn forum ni byk saingan..pas 2 byk yg meniru konsep forum ni..

    dari ari ke ari semakin ramai user baru yg join ni forum kn..tp masalahnya drg ndak aktif sepenuhnya..tp perkara yg sblknya berlaku..user2 lm p mana plak?

    mr_satonaka_halu
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 1275
    Age : 33
    Location : b'tabur d kk
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-25

    Re: Hebahan Forum

    Post by mr_satonaka_halu on Fri May 29, 2009 2:10 am

    user2 lama? hehehe.... gelak!

    :thinking:


    _________________

    Maybe





    saf zkuga
    Sabahan Sporty
    Sabahan Sporty

    Male
    Number of posts : 5100
    Age : 30
    Location : kota kinabalu
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-30

    Re: Hebahan Forum

    Post by saf zkuga on Sun Jun 07, 2009 10:46 pm

    bru sy nampak ni topik... Surprised

    nda pnah sy join forum2 mcm ni dlu...tp telah diperkenalkan oleh en.pengsem....best pla... :best:

    (o.egem.o)
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 4063
    Age : 31
    Location : d mana2 aku sll stay d c2 la..
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: Hebahan Forum

    Post by (o.egem.o) on Sun Jun 07, 2009 11:47 pm

    tq ngan c yeokok sbb mmperknlkn forum ni..ehehe.. Very Happy


    _________________

    Contact pengsem

    Life is like a novel..
    Life is like a boat..
    We write everythings..

    yeokok_rosse@nanacey
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 10742
    Age : 68
    Location : keY keY lanD belOw da wiNd
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2008-11-11

    Re: Hebahan Forum

    Post by yeokok_rosse@nanacey on Mon Jun 22, 2009 4:44 pm

    (o.egem.o) wrote:tq ngan c yeokok sbb mmperknlkn forum ni..ehehe.. Very Happy

    Shocked sa kasi knl ka pla nie forum ma kow pengsem?? :iya?:mcm na tu ahhh....neway...tq 4 comin.... Muah!!


    _________________
    http://yeokoklife.blogspot.com/


    Contact yeokok


    ~~the FutUre bElonGs tO tHosE wHo bElieVe In thE BeautY Of thEir DreamS~~


    Send IM

    Cire86
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Male
    Number of posts : 2322
    Age : 30
    Location : kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: Hebahan Forum

    Post by Cire86 on Mon Jun 22, 2009 10:49 pm

    gelak!
    C yukuk pura2 lg gelak!
    Miahahahaha gelak!

    Sia pl kena tarik oleh 2 urg
    maka sia ikut2 ja kenen<===X kj ni time 2,kena bw,ikut ja la
    Skali sia try test2 ja kenen p reg n mngumin
    Mcm syok pl
    Mihamihamiha,eh silap Miahahahaha gelak!

    trima kasi atas lynan anda semua Smile
    2la sia suukaaa kamurang gelak!
    :wee:


    _________________

    Miahahaha...Lutsu gelak!

    Sponsored content

    Re: Hebahan Forum

    Post by Sponsored content Today at 4:39 am


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:39 am