SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Share

    dolls dominitation
    Prebet
    Prebet

    Female
    Number of posts : 13
    Age : 25
    Location : pertengahan antara neraka dan syurga
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-08-19

    ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by dolls dominitation on Mon Jul 20, 2009 10:24 pm

    Razz aku memang jaat kan3....kantut!ehehehe

    (o.egem.o)
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 4063
    Age : 31
    Location : d mana2 aku sll stay d c2 la..
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by (o.egem.o) on Tue Jul 21, 2009 9:44 am

    hello, user baru ka? welcome..ehehe..rajin2 mengomen a..jgn sampai kena virus fb..


    _________________

    Contact pengsem

    Life is like a novel..
    Life is like a boat..
    We write everythings..

    saf zkuga
    Sabahan Sporty
    Sabahan Sporty

    Male
    Number of posts : 5100
    Age : 30
    Location : kota kinabalu
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-30

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by saf zkuga on Tue Jul 21, 2009 10:28 pm

    hai juga...


    nda lama lagi tu pengsem...hehe Smile


    _________________
    friends
    "strengthens the heart..
    repairs the hurts..
    encourages the discovery..
    enlightens the mind..
    dissolves the pain..
    banishes the loneliness..
    understands the anxieties..
    increases the joy..
    deepens the spirit
    frees the soul..."

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by lutau on Tue Jul 21, 2009 11:55 pm

    uik..puci Muah!! alalalalllaa...... Razz ur nice gurl bah... :amoi: sepa yg ckp ko jaat tu aar... Evil or Very Mad meh aku ampas tu pkai pintu.. gelak! ermm..dah lma ko reg sni kan...tp jrg2 ko komen sni..muehehheh.. Very Happy anyway, awas!! j0m men pintu d sni..wakakakkk.. gelak! tp jgn smpai tesepit d pintu tu arrr teaser ekekekke... :tumbuk:

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by (`r.Lѕ) on Thu Jul 23, 2009 9:58 am

    Shocked erkk mcm kenal ni urg...pussy dolls............ Muah!! sium2 pp..
    Muah!! welcome cucu cyg....mau paluk2 lama2 kenen.cucu cyg.mmg kiut n manja2 wkakakakakak........... :ewah: id baru kaini.....

    id lama nda dpt msuk ka.... :pisang: xpa la...reg balik kan... :thinking:

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by not21 on Thu Jul 23, 2009 11:06 am

    Shocked pussycat Doll?? mana? mana??.. ehehe Very Happy halo emm...doll ehehe Smile welcam to sbhn forum... waaa... ingat anak patung td.. upanya btul2 patung idup eheheh cumey!!! :miss: bh, mari berforum kenen ehehhe Muah!! :amoi:


    _________________
    )">

    JYNN
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 391
    Age : 106
    Location : Bukit Padang United
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-21

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by JYNN on Thu Jul 23, 2009 3:44 pm

    DODOOOOLLLLLL!!!..meh ko cini.. dukung luk cheers cheers lama ndak npk ni amoi..makin kiut miut sdh dia ni :amoi: awas!!

    Cire86
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Male
    Number of posts : 2322
    Age : 30
    Location : kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by Cire86 on Mon Jul 27, 2009 5:16 pm

    affraid patung kaini??
    Miahahahahaha gelak!


    _________________

    Miahahaha...Lutsu gelak!

    shea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 680
    Age : 29
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2008-08-25

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by shea on Mon Jul 27, 2009 5:35 pm

    pussy bounce


    _________________
    AlL tHe ImPoSsIbLe I wAnNa Do


    beck.outlawz
    Kopral
    Kopral

    Male
    Number of posts : 30
    Age : 30
    Location : petaling jaya
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-10

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by beck.outlawz on Mon Jul 27, 2009 5:56 pm

    pussy :???: nah3

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by not21 on Sun Aug 09, 2009 9:58 am

    Very Happy alo dolly dolly ehehe Very Happy Muah!! :amoi: limpasssssssssssssssss ehehe


    _________________
    )">

    mr_satonaka_halu
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 1275
    Age : 33
    Location : b'tabur d kk
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-25

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by mr_satonaka_halu on Mon Aug 10, 2009 11:23 am

    astaga.. Shocked
    c pussy ba pl ni... welkam.. welkam... Very Happy

    :thinking:


    _________________

    Maybe





    gundave85
    Sabahan Miner
    Sabahan Miner

    Male
    Number of posts : 1752
    Age : 31
    Location : siring belah kanan bahu jalan foh sang...
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by gundave85 on Tue Aug 11, 2009 10:28 am

    haha..c pussycat dolls...baru ko idup ah dari jadi patung selama ini...haha!! Razz gelak! gelak!
    bha palan2 ko cni....
    jom join team kurik idung sa :korek: :korek: :korek: :korek:


    _________________



    "Don't trouble trouble until trouble troubles you."

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by (`r.Lѕ) on Mon Aug 17, 2009 1:12 am

    Shocked patung ka.wkakaak..cucu cyggggggg..........mana ko... Razz

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by not21 on Sat Aug 29, 2009 1:44 am

    Shocked cucu??? dolls?? ehehe gelak! paini paini... wakaka


    _________________
    )">

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by (`r.Lѕ) on Sun Aug 30, 2009 4:36 pm

    Laughing kekekek dolls ni kenalan lama ba not cyg..lau kami d room.slalu men2 mcm tu..cucu cyg kenen... Laughing

    not21
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Female
    Number of posts : 1810
    Age : 29
    Location : smwhere in kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-02-08

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by not21 on Wed Sep 02, 2009 5:48 pm

    Very Happy owww... cam tu pla eehehe Smile ingatkan cucu kepada barbie Doll ehehe Very Happy


    _________________
    )">

    Sponsored content

    Re: ahahaha komen la diri aku yg cumil2 yg manja2 yang cute2 yg manja2 yang cute2 yang manja2 (ahaha terusak pla tgn mcm radio rusak)

    Post by Sponsored content Today at 11:53 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 11:53 am