SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Online sambil Jana Duit! FREE!!!

    Share

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Online sambil Jana Duit! FREE!!!

    Post by SABAH on Tue Feb 23, 2010 4:13 am

    haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..

    beri saya masa 5 minit boleh??Please..please..TRY saja..

    X paksa just try n tgk sendiri..


    mari sertai catcheyes jom..


    Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,

    apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,


    ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,

    malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

    katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,

    tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x

    anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..banyak tu ..

    tak nak ke? JOM la JOIN saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda

    free xkan tak boleh ajak..

    untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah

    mencecah 66,912orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan

    penipuan..

    Cara nak register:

    1.klik link yg kt bwh.
    Catcheye.com.my

    2.klik join catcheye now

    3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting

    sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
    4.Isi jawapan:

    soalan 1 jawapan A (atas sekali),

    soalan 2 jawapan B (yang tengah),

    soalan 3 jawapan A (atas sekali).

    p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

    5.klik agree and proceed..

    6.Anda buat confirmation gn tgk kt email kowg.. Ok siap



    kemudian apa perlu buat?

    1.klik sign in

    2.lepas sign in klik Goto panel

    3.Anda lihat akaun anda ade RM1 (bonus) dan link anda.

    4. Gunakan LINK anda untuk kumpul rakan anda jika mereka berjaya login atas nama anda, level anda akan naik.
    benda ni percuma dan REZEKI ..TAK RUGI APE2 U,TRY jela....

    J0MLAH J0IN.. =)

    DAFTAR KAT LAMAN WEB NI...

    FREE JE...X SALAH CUBA


    LINK SAYA:
    http://www.catcheye.com.my/?r=66359


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    JYNN
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 391
    Age : 106
    Location : Bukit Padang United
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-21

    Re: Online sambil Jana Duit! FREE!!!

    Post by JYNN on Tue Feb 23, 2010 12:22 pm

    elo Jam..sa saja mau tau, so far ada sdh kaa pulangan ko dpt tu? or yg atas tu baru mula mau iklan jak? Kalo ada mau gak sa tau lebih lanjut..since ko ckp percuma gia..hehe..tlg elobrate skit ya..tks

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Re: Online sambil Jana Duit! FREE!!!

    Post by SABAH on Wed Feb 24, 2010 7:14 pm

    Saya sudah register sebenarnya... dan berikut adalah screen shot control panel untuk registeration saya.. belum ada sebarang ahli yang bebrdaftar di bawah saya.. so tak ada la pergerakan...



    hanya ada RM 1 tetapi tak boleh redeem sehingga ada banyak point dan cukup...


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    Sponsored content

    Re: Online sambil Jana Duit! FREE!!!

    Post by Sponsored content Today at 6:27 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 6:27 pm