SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Dapat RM100 hari2... Boleh percaya ka ni??

    Share

    pinkygurl90
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 4
    Age : 26
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2011-05-28

    Dapat RM100 hari2... Boleh percaya ka ni??

    Post by pinkygurl90 on Sat May 28, 2011 12:55 am

    Aramaiteee buat sumandak & tanakwagu sabah,

    Sia maw tanya kamurang ni,. Kalau ada org yg ckp sama kamu boleh dpt RM100 hari2, kamu percaya ka nda?
    “Ele, tembirang la..mana mgkn boleh dpt duit sbyk tu dlm masa yg singkat… “

    Sia pasti kamu akan berfikir begitu, termasuklah saya…

    Namun, terdapat satu biz online yg telah mengubah persepsi sia.
    Jika kamu maw tahu lebih lanjut, Klik link ini >>>

    pinkygurl90
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 4
    Age : 26
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2011-05-28

    bila check akaun bank, duit da masyukkk....

    Post by pinkygurl90 on Thu Jun 09, 2011 1:07 pm

    Salam buat warga CG,

    Hari ni sy nak share sikit, ramai yg bertanya kpd sy, "Program ni kene cari downline lagi ke? Alaa, malas la nak cari downline2 ni..."

    Simple je jwpn sy berikan,
    Dalam Biz, kita nak ada pelanggan....semua biz dalam dunia ni perlukan pelanggan...kalau takde, biz tak jalan kan...sama la dengan biz yg saya buat ni, saya tak cari orang tapi orang yang cari saya...saya buat promosi je...

    Renung2kanlah.

      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 6:08 am