SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

  Peluang Pendapatan Rm 30 Setiap Jualan.Pendaftaran Percuma!

  Share

  wellter
  Prebet
  Prebet

  Male
  Number of posts : 12
  Age : 30
  Location : Kota Kinabalu
  Popular :
  50 / 10050 / 100

  Registration date : 2011-06-08

  Peluang Pendapatan Rm 30 Setiap Jualan.Pendaftaran Percuma!

  Post by wellter on Fri May 25, 2012 1:23 pm  Salam Sejahtera
  Adakah Anda Seorang Pemilik Blog?Ataupun Anda Seorang yang rajin mencari program affiliate untuk menjana pendapatan dengan hanya promosi sahaja?
  Jika ya..

  Saya,Admin Kepada Pakej WellFX Forex System 2012 kini membuka peluang kepada anda,tidak kira sama ada anda seorang pemilik blog mahupun individu yang berminat untuk menjadi agen pemasaran (Affiliate) untuk laman web saya iaitu http://wellfxsystem.com

  Bagaimana Untuk Menjadi Affiliate?
  Untuk Menjadi Agen Pemasaran (Affiliate),Anda hanya perlu ke laman web saya di http://wellfxsystem.com dan kemudian pilih halaman Affiliate atau anda boleh terus ke link ini http://wellfxsystem.com/affiliates/index.php ,Kemudian anda pilih untuk mendaftar sebagai Agen Pemasaran.
  Tiada Sebarang Yuran dikenakan..ianya percuma...sila pastikan anda mengisi maklumat yang tepat dan betul agar ianya memudahkan saya untuk membayar komisen kepada anda. setiap maklumat anda akan dirahsiakan untuk melindungi maklumat peribadi anda. setelah selesai mendaftar sebagai Agen Pemasaran,Anda Boleh Memulakan Promosi dengan link affiliate anda.

  Berapakah Komisen yang akan dibayar kepada Agen Pemasaran?
  Jika Anda Sebagai Agen Pemasaran (Affiliate) berjaya menghasilkan Jualan,Komisen Rm 30 akan dibayar untuk setiap jualan yang telah disahkan. Agen Pemasaran Boleh Withdraw Verified Komisen Pada Bila-bila masa sahaja..  Artikel Penuh Di Wellfxsystem Blog

   Current date/time is Sat Jan 19, 2019 10:45 am