SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Share

    pikochew
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 5
    Age : 36
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-02

    Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by pikochew on Mon Jun 04, 2012 1:53 pm

    I dengar kata Celcom akan adakan The I Love Tablet Fair hujung minggu ni...
    Tapi tak tau pulak mana tempat tu... Siapa yang tahu boleh kongsi dekat sini... I ingin cari Samsung Galaxy tab 7.7 Laughing

    bishopten
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 26
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-05-31

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by bishopten on Tue Jun 05, 2012 4:01 am

    oh!!! yg tu 8jun-10jun kat One Borneo Mall punya kah?
    i think u kena pi awal sikit sebab biasanya banyak orang tau. susah juga nak tengok!
    butir2nya kat sini
    celcom.com.my/smartphones/tabletfair.php

    catwang
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 3
    Age : 25
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-05

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by catwang on Tue Jun 05, 2012 2:34 pm

    tablet fair dr celcom?? kalo mcm tu, hanya jual tablet jer la?? iphone atau blackberry x de?

    andychong24
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 1
    Age : 31
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-04

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by andychong24 on Tue Jun 05, 2012 2:51 pm

    tablet fair? ade bende sebegitu ke? jual tablet aje? wah i pun nak tahu kat mane ni... kene update sdr ttg gadget2 baru kat pasaran kakaka.

    dreschan
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 36
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-05-29

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by dreschan on Wed Jun 06, 2012 1:06 pm

    Aiyo, tak payah susah...biasa tak lak stock punya lah…..
    Macam PC fair… susah susah i baris berjam-jam, masa sampai i puya turn, tak lak stock pulak…
    Jangan pergi bazir masa lah..

    mikkesho
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 25
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-07

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by mikkesho on Thu Jun 07, 2012 3:33 pm

    catwang wrote:tablet fair dr celcom?? kalo mcm tu, hanya jual tablet jer la?? iphone atau blackberry x de?
    x la, ade smartphone dan gajet lain jugak.. cakap tentang pasal RM888, korang tau x semasa pelancaran samsung galaxy 3, celcom jual model ni dgn hanya RM888 jer..harap mereka buat promo ni dlm fair tu jugak.. anyway, utk maklumat yg lanjut, blh check kat sini.. bit.ly/GSFXvV

    bishopten
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 26
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-05-31

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by bishopten on Thu Jun 07, 2012 6:42 pm

    dreschan wrote:Aiyo, tak payah susah...biasa tak lak stock punya lah…..
    Macam PC fair… susah susah i baris berjam-jam, masa sampai i puya turn, tak lak stock pulak…
    Jangan pergi bazir masa lah..

    ni tablet fair, bukan pc fair. kawan aku beli tu galaxy tab 10.1 semasa fair yg lepas tu. RM888 ja. tapi u kena sign pakej. xpayah beratur juga :S

    pikochew
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 5
    Age : 36
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-02

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by pikochew on Fri Jun 08, 2012 2:44 pm

    Galaxy Slll hanya untuk RM888??? Betul keh, macam tak percaya lah…..
    Agak bila dan berapa yang akan ada offer macam ni?????
    Macam ni I kena pergi sana hari ni jugak untuk jalan-jalan..
    Harap-harap dapat barangan percuma di sana Very Happy

    bazinga8888
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 4
    Age : 24
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-09

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by bazinga8888 on Sat Jun 09, 2012 2:02 am

    aku beli tu iPhone4s dgn Celcom plan baru kurang drpd RM600 ja. bagi free screen protector, casing jugak. 5% off kat bill bulanan kalau u sign up auto billing
    pergi awal skit. pagi2 banyak orang dah

    miniang
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 4
    Age : 27
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-10

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by miniang on Sun Jun 10, 2012 1:07 pm

    alamak..sy ingat hari akhir mesti x ramai org dah..tapi bukan!!! sy masih tunggu surprise sales mereka dan jugak cabutan bertuah.. harap tidak balik dgn tangan kosong.. korang blh tengok gambar2 hari event tu kat sini.. www (.) facebook (.) com (/) xpaxfb

    Sponsored content

    Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

    Post by Sponsored content Today at 12:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 12:04 am