SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Share

    miniang
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 4
    Age : 27
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-10

    SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by miniang on Fri Jun 06, 2014 1:27 pm

    Mcm mana kwn2 kalian celebret hari gawai minggu lepas? ada event minggu nie tak? sabtu ahad ni saya mau balik sabah dgn keluarga

    miniang
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 4
    Age : 27
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-10

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by miniang on Fri Jun 06, 2014 4:56 pm

    hello, ada tak?

    bazinga8888
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 4
    Age : 24
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-09

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by bazinga8888 on Fri Jun 06, 2014 5:02 pm

    mggu ni ad event utk hari gawai! kax datang sabah
    Tarikh: Sabtu, 7 June 2014
    Masa: 10am-10pm
    Tempat: Blue Cube, Suria Mall & Celcom Xclusive, Centre Point



    catwang
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 3
    Age : 25
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2012-06-05

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by catwang on Fri Jun 06, 2014 11:16 pm

    too bad I berada di Singapore sini. tak dapat sambutan yang ria tu... kalau I di Sabah.. mmg akan sertai hari hari yang ria ni....

    amrizah
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 1
    Age : 25
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-06-07

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by amrizah on Sat Jun 07, 2014 1:41 pm

    hai, i dapati bahawa #KAX sekarang mmg happening kat instagram.. u blh rujuk kat instagram @ #Kax..
    i baru dapat satu dari Xpax yoo! haha
    kalau ada dekat sana, pergilah tengok2, sebab mmg happening sana, jgn lepaskan hari yg ria ni! xD

    migujem
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 1
    Age : 28
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-06-07

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by migujem on Sat Jun 07, 2014 2:53 pm

    alaa tempat camni mmg ade ramai org yg hadir kan.. aku x suka p rebut2 dgn org2 tu lah.. lebih baik aku duk kat rumah rilek je.. kekeke..

    sitinur
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 1
    Age : 26
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-06-07

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by sitinur on Sat Jun 07, 2014 6:33 pm

    aku ingin pergi lahh!
    ingat nak ajak kawan2 pergi sekali.
    ada siapa pergi juga?

    wiwi
    Kadet
    Kadet

    Female
    Number of posts : 1
    Age : 26
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-06-07

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by wiwi on Sat Jun 07, 2014 7:53 pm

    jika pergi event ini, selain dari kax, apa lagi kita blh dpt?
    ada apa2 sagu hati yg menarik?
    i agak minat dgn sagu hati mereka.

    Sponsored content

    Re: SELAMAT HARI GAWAI KWN2

    Post by Sponsored content Today at 12:00 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 12:00 am