SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Share

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Oct 07, 2014 1:58 pm


    http://MyCambridge.co.nr menyediakan Perkhidmatan :

    - Membuat Resume,
    - Proofreading (Semak & Editing) ,
    - Penterjemahan:
    English to Malay / Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris

    ....untuk sebarang dokumen termasuk:


    - Tugasan/'Assignment' , 'Resume', Tesis, Artikel, Laporan, Buku, ebook, Perjanjian, Jurnal, Kertas kerja, Sijil, dll...


    Khidmat kami merangkumi seluruh Malaysia - Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya, Kelantan dan luar negara.




    Prosedur Penterjemahan/ Proofreading /Resume :

    1. Emelkan DOKUMEN yang ingin diterjemah ke - "My_Cambridge@yahoo.com" ( atau biodata diri jika ingin membuat resume )

    2. Kami akan reply dengan "Quotation Harga" serta info akaun pembayaran.

    4. Jika setuju dengan harga Quotation, barulah buat pembayaran deposit dan kerja penterjemahan akan dimulakan.

    5. Dokumen yang telah siap diterjemah akan dihantar selepas baki dijelaskan.




    *Harga berdasarkan bilangan perkataan/muka surat, masa yang perlu, dan kesukaran.








    .


    Last edited by anissophea on Tue Mar 01, 2016 1:18 pm; edited 3 times in total

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Oct 07, 2014 1:59 pm



    MyCambridge.blogspot.com provides English to Malay Translation for any documents...


    - Adword, Blog, Comic, Commercials, Assignment, Resume, Tesis, Article, Report, eBook, Agreement, Presentation, etc.
    ..



    Translation outline :

    1. Email us the Original Documents to "BursaCourse@gmail.com"

    2. We'll reply stating the " Price Quote " and the payment instructions.

    3. Make a deposit we'll begin translating.

    4. We'll send the completed translations after the rest of the payment paid.


    *Min 5 pages translations.

    *Price depends on format, difficulties and urgency.  







    .
    Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English  Perkhidmatan Penterjemahan  English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa  inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen -  Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik,  Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan  lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa  melayu  penterjemahan bahasa melayu-English

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Oct 14, 2014 11:23 am




    IRDINA JUBAH RM85 EXCLUDE POSTAGE

    SHAWL-RM20 POSTAGE SM RM7, SS RM10.

    MATERIAL: HIGH QUALITY SATIN

    Free size recommended for s/m/L dan small XL

    UKURAN LETAK BAHU: 16 INCHES DADA: 18 INCHES PINGGANG: 17 INCHES LABUH DRESS: 56.5 INCHES LABUH TANGAN: 24 INCHES

    CIRI-CIRI ISTIMEWA :
    -mempunyai butang di bahagian dada
    -dihiasi sequin moden di bahagian tangan
    -mempunyai zip di bahagian tangan
    -koleksi warna-warna yang sangat menarik KELEBIHAN
    -nursing friendly
    -memudahkan untuk mengambil wudhu
    -tampil sopan dan anggun bila digayakan.
    -kelihatan up to date dengan sequin moden yg nampak mewah di bahagian tangan


    UNTUK MELIHAT KOLEKSI DESIGN YANG LAIN SILA KE -> http://WWW.MUDAH2U.CO.VU

    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :



    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


    Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

    KLIK DISINI UTK BELI by POS >> http://www.mudah2u.co.vu/p/melaluipos.html


    TERIMA KASIH

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Oct 21, 2014 10:56 am

    JUBAH TIARA



    TIARA JUBAH MATERIAL: CHIFFON

    FULL LINING

    Free size recommended for s/m/L dan small XL

    UKURAN LETAK BAHU: 15 INCHES
    DADA: 18.5 INCHES
    PINGGANG: 20 INCHES
    LABUH DRESS: 54 INCHES
    LABUH TANGAN: 22.5 INCHES

    **dihiasi sequin mewah di bahagian pergelangan tangan sehingga bahu.
    **mempunyai riben untuk diikat di bahagian belakang pinggang Rm75 pos rm7sm/ rm9ss

    UNTUK MELIHAT KOLEKSI DESIGN YANG LAIN SILA KE >> [URL="http://www.mudah2u.co.vu/"]http://WWW.MUDAH2U.CO.VU[/URL]
    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


    Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

    KLIK DISINI UTK BELI by POS >> http://www.mudah2u.co.vu/p/melaluipos.html


    TERIMA KASIH








    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    IKAN KELI SALAI - Penghantaran ke Seluruh Malaysia ( www.kelisalai.co.vu )

    Post by anissophea on Tue Oct 28, 2014 10:24 am

    KAMI ADA MENJUAL IKAN KELI SALAI (PAKET / KILO)

    **IKAN KELI SALAI INI SEDAP DIMASAK LEMAK CILI API DICAMPURKAN DENGAN BUAH BELIMBING ATAU PUN BACANG MUDA


    PEMBELIAN BOLEH DIBUAT MELALUI:

    CARA 1 : Order melalui POS,

    Harga 1 PAKET 4 EKOR = RM20 (termasuk bayaran pos)

    UNTUK ORDER MELALUI POS ( KLIK DISINI )




    CARA 2 : Tempah melalui Telefon dan datang ambil di Kedai kami,

    Harga 1 KILO = RM15

    UNTUK MEMBELI SILA HUBUNGI 0169088627 (En. RAMLAN)

    Nyatakan Jumlah yang ingin dibeli, dan datang ambil di kedai kami di hadapan Pasar Komoditi Dan Karavan (PAKAR) Paroi, Seremban. PAKAR






    **KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN IKAN KELI UNTUK MAJLIS KERAIAN.












    ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar,


    Last edited by anissophea on Fri Jan 09, 2015 12:51 pm; edited 1 time in total

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Nov 04, 2014 9:03 am

    Cara nak dapat kerja Kerajaan / Petronas....

    Berikut diterangkan cara-cara mendapatkan pekerjaan idaman anda dalam sector kerajaan / Oil & Gas...


    1. Cara menulis Resume POWER ! ->> http://j.gs/162639/kursustulisresume


    2. Cara nak dapat Kerja Kerajaan ->> http://j.gs/162639/caradapatkerjakerajaan



    3. Cara nak dapat kerja Petronas / Offshore / Pelantar Minyak ->> http://j.gs/162639/caradapatkerjapetronas














    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Nov 11, 2014 10:24 am

    Kelas Membuat Kuih Raya / Cookies / Biskut

    Klik mana-mana yang anda berminat dibawah untuk maklumat lanjut:

    1. Modul 101 Kuih Raya -> http://q.gs/162639/modulkuihraya

    2. Modul Membuat Cupcake -> http://q.gs/162639/modulcupcake

    3.
    Modul Membuat Kuih Tart -> http://q.gs/162639/modulkuihtart

    4. Modul Membuat Biskut / Cookie -> http://q.gs/162639/modulcookie

    5. Modul Membuat Maruku -> http://q.gs/162639/modulmuruku

    6. Modul Membuat Muffin -> http://q.gs/162639/modulmuffin

    7. Modul Membuat Kek Raya -> http://q.gs/162639/modulkekraya




    8. Kursus Pemasaran / Perniagaan Kuih Raya -> http://q.gs/162639/modulbizkuihraya



    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Nov 18, 2014 9:30 am

    Cara Cepat & Senang Menguruskan Badan / Lansing



    KAEDAH 1 : Diet Atkins

    Diet Atkins mengunakan konsep Makan Banyak untuk Kuruskan Badan , banyak digunakan oleh athlete sukan,

    baca lebih lanjut DISINI ->> http://q.gs/162639/dietatkins





    KAEDAH 2 : Formula 30 Hari

    Mengunakan formula SPEED Diet 30 hari, yang diguna pakai oleh artis korea untuk membakar lemak cepat & segera !

    baca lebih lanjut DISINI ->> http://q.gs/162639/speeddiet






    KAEDAH 3 : DIET PILL - 5 HTP MAX


    Pill Diet ini dikatakan mampu menguruskan badan anda dalam 1 minggu tanpa tahan makan atau bersenam !
    UNTUK ORDER , KLIK DISINI ->> http://q.gs/162639/xtremediet-zip













    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Nov 25, 2014 9:58 am

    Kursus Kahwin Paling Murah!....





    KURSUS 1: Rahsia membuat "PENGASIH" untuk mendapatkan mana-mana Wanita / Lelaki yang anda idamkan, dapatkan DISINI > http://www.ashadee.net/go/440/ejamuan

    KURSUS 2:Macam Mana nak Buat supaya Suami hanya Pandang Kita Sahaja ? dan tak berminat dengan wanita lain, >> KLIK DISINI > http://www.ashadee.net/go/50179/ejamuan

    KURSUS 3 : Teknik menjadikan Isteri/Suami BAIK , SOLEH, LAWA & SEXY !, >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/49811/ejamuan

    KURSUS 4 : Bagaimana Nak Dapatkan " SPONSOR / PENAJA " untuk MAJLIS PERKAHWINAN anda( Hantaran FREE orang taja ! ), >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/13589/ejamuan

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Dec 02, 2014 9:30 am

    Cara Menghilangkan Parut pada Wajah ! (terbakar / luka / jatuh / etc)




    Adakah anda bosan dgn parut2 di muka dan badan yg memakan masa nak hilang, dah cuba mcm produk luaran tp tak hilang2, apakata anda cuba pula rawatan dalaman, sbb apa sbb sel yg menyebabkan parut ini adalah sel2 mati yg perlu dibuang melalui produk dalaman dan juga luaran

    Saya perkenalkan produk dibawah...

    Masa itu saya terfikir jika produk ini benar-benar hebat kesannya, kenapa tidak saya cuba untuk kesihatan saya sendiri.Harganya pun tidaklah mahal jika dibandingkan dengan produk diluar sana.Setelah mencuba sendiri, kesannya saya alami dalam masa 5 hari sahaja!

    BERMINAT?

    Untuk Maklumat Lanjut, Lawati KLIK DISINI ->
    http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/cara-menghilangkan-parut-pada-wajah.html





    .












    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Dec 09, 2014 9:51 am

    Penawar Gout, Migrain & Resdung Paling Mujarab




    Rhizoplus Az-zahra, kapsul herba yang dihasilkan daripada 100% herba dan mengandungi 100% bahan organik. Kapsul ini dihasilkan untuk membantu pesakit-pesakit yang menderita akibat gout, migrain, sakit sendi (athritis) dan resdung.

    Dengan Rhizoplus, anda bebas daripada risiko kesan sampingan kerana ia diformulasikan daripada herba-herba terpilih dan terbaik. Ia TIDAK mengandungi ubatan kimia atau dadah seperti mana ubatan yang lain.

    Rhizoplus memberikan kelegaan segera kepada mereka yang menghidap gout, migrain dan resdung. Keberkesanannya boleh dirasai seawal tempoh 24 jam hingga seminggu selepas pengambilannya, bergantung kepada kadar metabolisme tubuh seseorang.


    MAKLUMAT LANJUT, KLIK DISINI >> http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/penawar-gout-migrain-resdung.html










    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Dec 16, 2014 9:29 am

    Kelas Menjahit Baju Kurung & Panduan Menghias Rumah Macam Hotel !

    Klik mana-mana Kursus yang anda berminat dibawah...




    1. Kelas Menjahit Baju Kurung -> http://q.gs/162639/kelasbajukurung


    2. Kursus Memulakan Bisnes Baju Kurung -> http://q.gs/162639/kelasbizbajukurung

    3. Kursus Memulakan Perniagaan Tudung -> http://q.gs/162639/kursusbiztudung







    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Dec 23, 2014 9:24 am

    Cara Menghitamkan Rambut Uban (atau Botak) secara semulajadi dalam 10 Minit Sahaja?




    Adakah anda seringkali menghadapi masalah kurang keyakinan setiap kali anda berada di khalayak ramai? Sehinggakan anda berasa malu untuk menghadirkan diri ke majlis-majlis keramaian? Atau pasangan anda sering mengeluh kerana anda kelihatan lebih tua daripada umur sebenar anda? Semuanya dek kerana UBAN.

    Kini saya ingin kongsikan satu penyelesaian kepada satu masalah besar yang kerap kali para pelanggan saya hadapi iaitu berasa malu dengan uban yang memutih di kepala dan ingin kembali muda tak kira berapa usia mereka.

    Tahukah anda? Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut, kelemumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam lagi.
    Saya baru berusia awal 30-an, tetapi sebelum ini saya juga seperti anda mengalami masalah keguguran rambut, kelemumur dan juga rambut beruban (bukannya satu kepala, tapi ada le jugak terselit-selit tu). Sehinggalah saya bertemu dengan produk ini yang sememangnya SUNGGUH AJAIB...Ia dapat menyelesaikan hampir keseluruhan masalah rambut saya.

    Ramai yang bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban tanpa mengunakan inai (Menghitamkan rambut mengunakan inai adalah HARAM) yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka di sini saya akan menerangkan cara yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.



    UNTUK MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI ->> http://j.gs/162639/rawatanrambut









    ** Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan anda menanggung risiko di kemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin cantik dan bergaya, anda haruslah memilih produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.

    Tidakkah Anda Inginkan
    Rambut Sebegini?



    wow...


    mmm...geramnya...

    atau....macam Brother ni...





    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Dec 30, 2014 10:04 am

    Ubat Tahan Lama - Untuk Lelaki bermasalah Ejakulasi Pramatang



    Anda Malu Bukan Kepalang Kerana Kapal Karam Di Tengah Lautan? Adakah Dayung Anda Patah Sebelum Sampai Ke Tepian? Apakah Anda Tertekan Senjata Anda Kurang Efisien Untuk Bertarung? Anda mungkin ada segala-galanya, wang, harta, pangkat, Nama TETAPI...Adakah KEHIDUPAN MALAM anda benar-benar bahagia??? Tiada siapa yang tahu melainkan anda sahaja!!! Jangan Biarkan Diri Anda Tewas Setiap Malam…!


    Pasangan anda sentiasa tidak puas hati dengan prestasi anda? Jika anda fikir anda perlu untuk tinggal lebih lama di tempat tidur dan menjadi kekasih yang lebih baik, kini anda mempunyai penyelesaiannya.
    Rasulullah SAW bersabda: “Apabila salah seorang di antara kamu menggauli isterinya hendaklah ia mengerjakannya dengan bersungguh-sungguh. Maka apabila ia selesai janganlah ia cepat-cepat meninggalkan isterinya sehingga isterinya menyelesaikan hajatnya juga”.
    Memang tidak boleh di nafikan lagi bahwa keluhan lemah syahwat adalah sebuah ketakutan bagi kaum Lelaki karena di situ akan menimbulkan banyak masalah dalam kehidupan berumah tangga sehingga pengobatan perlu anda peroleh secepat mungkin. Pengobatan yang tanpa menimbulkan kesan sampingan adalah sebuah pilihan bijak.

    UNTUK CARA MENGATASI MASALAH INI , KLIK DISINI ->> http://q.gs/162639/prematureejaculation










    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Jan 06, 2015 10:13 am

    Kursus-Kursus Cara Membuat Duit Online PERCUMA ! :


    1. Kursus jual buku dari Amazon ->> http://j.gs/162639/kursusamazon


    2. Kursus Adsense (buat duit dari blog) ->> http://j.gs/162639/kursusadsense


    3. Kursus Dropship (jual barang tanpa modal) ->> http://j.gs/162639/kursusdropship


    4. Kursus Jual Barang dari China secara online ->> http://j.gs/162639/kursusjualbrgchina

    5. Kursus Bekerja dari rumah untuk lelaki ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbiz

    6. Kursus Bekerja dari rumah untuk wanita ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbizwanita


    7. Kursus Affiliate (komisen eBook) ->> http://j.gs/162639/kursusaffiliate



    ....Lain-lain strategi buat duit online ->> http://j.gs/162639/ideacariduit





    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Jan 20, 2015 10:14 am

    Jawatan Kosong (RM2000) Blogger dicari untuk menulis review website @ seluruh Malaysia


    [URL="http://jobs.problogger.net/"]http://jobs.problogger.net[/URL] memerlukan Blogger untuk menulis review bagi Website / produk tertentu di seluruh Malaysia


    Kelayakan:

    - Mahir menulis review yang POSITIF ke atas produk/website
    - Mempunyai blog dengan jumlah Pengunjung yang ramai
    - Mempunyai akaun Paypal untuk kami bayar adalah satu kelebihan (akaun bank akan mengambil masa lebih lama)



    Blogger akan dibayar RM120 ~ RM200 untuk menulis review keatas blog / website / produk / perniagaan, anda mungkin dikehendaki menulis antara 15 ~ 20 review sebulan.




    **Tawaran ini terbuka ke seluruh Malaysia : Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan.



    Cara memohon:



    1. Pilih mana-mana 1 website sample/contoh dibawah, dan tuliskan satu review Pro / positif yang menarik pengunjung untuk melawat website tersebut.
    - [URL="http://oiim.co.nr/"]http://oiim.co.nr[/URL]
    - [URL="http://mycambridge.co.nr/"]http://mycambridge.co.nr[/URL]
    - [URL="http://fcpo.co.nr/"]http://fcpo.co.nr[/URL]
    - [URL="http://bursacourse.com.nu/"]http://bursacourse.com.nu[/URL]
    - [URL="http://klgoldshop.2ya.com/"]http://klgoldshop.2ya.com[/URL]
    - [URL="http://englishtomalay.co.nr/"]http://englishtomalay.co.nr[/URL]
    - [URL="http://kelisalai.co.vu/"]http://kelisalai.co.vu[/URL]
    - [URL="http://biliksewa.co.vu/"]http://biliksewa.co.vu[/URL]
    - [URL="http://mudah2u.co.vu/"]http://mudah2u.co.vu[/URL]
    - [URL="http://carijodohclub.co.nr/"]http://carijodohclub.co.nr[/URL]


    2. POST kan review tersebut kedalam blog anda.


    3. Emelkan butir dibawah ke [EMAIL="Darren@problogger.net"]Darren@problogger.net[/EMAIL]
    - Nama penuh anda
    - Alamat url blog anda : (cth [URL="http://mycambridge.blogspot.com/"]http://mycambridge.blogspot.com[/URL])
    - Alamat url POST (review untuk website di atas) : (cth http://mycambridge.blogspot.com/2015/01/kelas-bahasa-inggeris-untuk-kanak-kanak_11.html)
    - No. Tel anda
    - Cara untuk membayar anda: (Paypal / Maybank / CIMB / RHB / Bank Islam / Public Bank)


    4. Kami akan menilai "Artikel Review" dalam POST tersebut di blog anda, anda akan dihantar OFFICIAL AGREEMENT sekiranya diterima.


    5. Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklumbalas selepas 3 minggu menghantar email, itu bermakna permohonan anda tidak berjaya, atas sebab blog anda tidak cukup pengunjung atau Artikel Review anda tidak menepati standard yang kami cari.


    *Semua keputusan adalah muktamad, sebarang rayuan tidak akan dilayan.




    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Jan 27, 2015 9:54 am

    Apartment Untuk DiJual di Seremban 2





    Sebuah Apartment di Garden Avenue Seremban 2 ingin dijual.

    Kemudahan:
    - Taman Permainan & Taman tasik rekreasi
    - Restoran Tomyam, kedai burger, kedai mamak
    - Kedai runcit & pasaraya
    - Parking luas
    - Dekat Kolej Negeri,hospital,kilang Oakland,Bomba,Polis,Immigresen
    - 20 minit ke KLIA/Nilai/Port Dickson/Seremban
    - Jusco / Tesco / Pasar besar Seremban 2
    - Pertonas / CIMB / Maybank
    - Berdekatan Giant & bandar Taipan Senawang
    - Dekat highway menuju Kuala Lumpur & Johor
    - Dekat Stadium Paroi, Air Terjun Ulu Bendul, Pusat belia Seremban
    - 15 minit ke Seremban


    Maklumat lanjut sila lawati -> [URL="http://www.biliksewa.co.vu/2015/01/apartment-untuk-dijual-di-seremban-2_20.html"]Bilik Sewa Puchong-N9: Apartment Untuk DiJual di Seremban 2[/URL]






    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Feb 03, 2015 8:59 am


    Buku,Tok Guru (Nik Aziz) Biografi Awal - RM30

    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


    Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

    [URL="http://www.mudah2u.co.vu/2015/01/bukutok-guru-nik-aziz-biografi-awal-rm30.html"] KLIK DISINI UTK BELI by POS >> [/URL]http://www.mudah2u.co.vu/2015/01/bukutok-guru-nik-aziz-biografi-awal-rm30.html




    TERIMA KASIH




    .


    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Feb 10, 2015 9:40 am



    Buku,Tok Guru (Nik Aziz) Biografi Awal - RM30



    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


    Isnin - Jumaat

    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

    KLIK DISINI UTK BELI by POS -> [URL="http://www.mudah2u.co.vu/2015/01/bukutok-guru-nik-aziz-biografi-awal-rm30.html"]Buku,Tok Guru (Nik Aziz) Biografi Awal - RM30 ~ mudah2u.co.vu[/URL]







    TERIMA KASIH

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Feb 24, 2015 9:24 am



    DDS 005 DRESS SONGKET SALINA.

    HARGA : RM64 + POS


    RM6 SM / RM9 SS.

    SIZE : FREE SIZE ( S TO FIT L )

    MATERIAL : CHIFFON WITH FULL LINNING + SONGKET DI LENGAN ADA TALI KAT PINGGANG ( TIDAK BOLEH TANGGAL ) TIADA ZIP, TIADA BUTTON

    UKURAN ( inci ) : BAHU 14.5 DADA 38 LENGAN 23.5 UKUR LILIT KETIAK 15 UKUR LILIT LENGAN 9 PUNGGUNG 45 LABUH 53.5 #


    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)




    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia , UNTUK MEMBELI KLIK DISINI ->

    >
    http://www.mudah2u.co.vu/2015/02/pakaindds-005-dress-songket-salina_91.html






    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Mar 03, 2015 4:03 pm



    Novel Dari Kerana Cinta - RM24




    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


    Isnin - Jumaat

    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

    KLIK DISINI UTK BELI by POS -> [URL="http://www.mudah2u.co.vu/2015/02/buku-novel-dan-kerana-cinta-rm24.html"]Buku, Novel Dan kerana cinta - rm24 ~ mudah2u.co.vu[/URL]







    TERIMA KASIH




    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Mar 10, 2015 9:13 am



    Buku, Forever Mine - RM24

    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


    ATAU KLIK DISINI UNTUK MEMBELI ->> http://www.mudah2u.co.vu/2015/03/buku-forever-mine-rm24.html






    .

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Mar 17, 2015 9:56 am



    Novel Seindah Kasih Cadeo - Rm24

    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)

    Isnin - Jumaat



    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )


    KLIK DISINI UNTUK MEMBELI -> http://www.mudah2u.co.vu/2015/03/buku-novel-seindah-kasih-cadeo-rm24.html




    TERIMA KASIH

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Mar 24, 2015 9:33 am


    Buku, Novel Manisnya Cintamu - rm 11

    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

    @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia
    # KLIK DISINI UNTUK MEMBELI MELALUI POS >> http://www.mudah2u.co.vu/2015/02/buku-novel-manisnya-cintamu-rm-11.html





    TERIMA KASIH

    anissophea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 601
    Age : 34
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2014-09-25

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue Mar 31, 2015 4:33 pm



    Buku, Novel Hidupkan Cintaku Vampira - RM 15

    Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI @ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)

    Isnin - Jumaat



    ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia

    >>KLIK DISINI >> http://www.mudah2u.co.vu/2015/03/buku-novel-hidupkan-cintaku-vampira-rm.html





    TERIMA KASIH




    .

    Sponsored content

    Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by Sponsored content Today at 2:37 am


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 2:37 am