SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    YahElite Smiley

    Share

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    YahElite Smiley

    Post by SABAH on Fri Jul 11, 2008 1:19 pm

    Kamu boring nampak yahelite kamu smiley keras saja?? nah.. ini ada benda untuk buatkan smiley yahelite kamu menari separti dalam smiley ym biasa atau yazak.. just install saja benda ni kemudian restart yahelite kamu.. tengok hasil dia..

    Download Smiley Yahelite


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    letter.code_____
    Forum Police
    Forum Police

    Male
    Number of posts : 84
    Age : 34
    Location : Kejora Bintang
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Re: YahElite Smiley

    Post by letter.code_____ on Fri Jul 11, 2008 2:15 pm

    Thnxxx Bro!!!

    Awesome stuff!! i've been looking for some kind of this stuff and it works!


    bounce No more Yada-Yada Client


    _________________
    I lost the skyline
    I stepped right off the map
    Drifted in to the blank space
    And let the clocks relapse---

    Manquest
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 58
    Age : 36
    Location : Kem Lok Kawi, Sabah
    Popular :
    500 / 100500 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Re: YahElite Smiley

    Post by Manquest on Wed Jul 16, 2008 6:33 pm

    heiyou errrmmm... ada lagi ka software untuk di gabungkan untuk client YahElite ni seperti YahVox version 3 dan 5 ka ect.... confused kalu ada kongsi2 lah bersama software tu pirat hehehehe

    Manquest
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 58
    Age : 36
    Location : Kem Lok Kawi, Sabah
    Popular :
    500 / 100500 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Re: YahElite Smiley

    Post by Manquest on Wed Jul 16, 2008 6:35 pm

    Smile YahElite Smiley ni lama da saya guna tapi tak tahu la pendapat orang lain Sad bagi saya membuatkan YahElite ni bertambah berat bila nak guna icon Crying or Very sad


    Twisted Evil Tepuk Dada Tanya Selera...

    neohell
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 76
    Age : 33
    Location : tuaran
    Popular :
    80 / 10080 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: YahElite Smiley

    Post by neohell on Tue Sep 30, 2008 3:48 am

    blm perna sa cuba sa pun motry la Smile mana tau saya berkenan kan kan kan Very Happy

    PBU-KK
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 2
    Age : 33
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-18

    Re: YahElite Smiley

    Post by PBU-KK on Tue Sep 30, 2008 5:59 pm

    ada banyak lagi software yang kita boleh jadikan exptension pada yahelite kita. contohnya auto song title post to the room.. saya dah lama pakai benda tu. dia lebih kurang macam kita pakai yahaven tapi ia sebenarnya untuk extension YE.. saya dah share juga dengan beberapa chaters dan salah seorang daripadanya ialah Black_dj_pahang.. dan rasanya dia dia dah pun menggunakan extension ni. tapi nampak gaya macam tak ramai yang berminat kalau ada yang berminta saya akan post kepada kamu url link to the zi file.

    yeokok_rosse@nanacey
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 10742
    Age : 68
    Location : keY keY lanD belOw da wiNd
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2008-11-11

    Re: YahElite Smiley

    Post by yeokok_rosse@nanacey on Fri Jan 30, 2009 12:53 pm

    Sad xdpt sa donloading...antah...dia ckp, ada suda ip address yg sm sa aplod kenen...Crying or Very sad


    _________________
    http://yeokoklife.blogspot.com/


    Contact yeokok


    ~~the FutUre bElonGs tO tHosE wHo bElieVe In thE BeautY Of thEir DreamS~~


    Send IM

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Re: YahElite Smiley

    Post by SABAH on Sat Feb 07, 2009 2:48 pm

    yeokok_rosse@nanacey wrote:Sad xdpt sa donloading...antah...dia ckp, ada suda ip address yg sm sa aplod kenen...Crying or Very sad

    Itu lah KELEMAHANNYA kalau kita mengunakan BROADBAND.. dimana broadband hanya mempunyai 1 IP sahaja iaitu IP celcom.. senario dia.. sudah berapa ramai PENGGUNA CELCOM BROADBAND?? kejadian yang yeokok hadapi itu adalah disebabkan oleh PENGGUNA broadband celcom yang lain SEDANG download sesuatu dari WEB yang sama..

    sebagai info.. file tersebut telah saya upload ke dalam 4shared.com yang sememangnya antara file hosting yang popular..
    penyelesaian:
    keep trying.. mana tau ko dapat ruang dimana user celcom lain tak download dari sana.. atau minta user lain untuk upload MORE link...


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    Sponsored content

    Re: YahElite Smiley

    Post by Sponsored content Today at 2:39 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 2:39 am