SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    My Diari 15 June 2008

    Share

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    My Diari 15 June 2008

    Post by SABAH on Tue Jul 15, 2008 1:34 am

    Pagi tadi macam biasa.. check keadiran anak-anak.. buat gotong royong perdana SERASI 2 kemudian petang main bola lawan Kimanis kalah teruk pula.. badan sakit-sakit.. berhempas pulas tapi tak dapat.. begitulah bola!


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    poisonous_________honey™
    Laftenen Muda
    Laftenen Muda

    Female
    Number of posts : 265
    Age : 28
    Location : A place called HERE.
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by poisonous_________honey™ on Tue Jul 15, 2008 2:00 am

    sa pun mo mendiarikan hari sa smlm ni sini.. kakakaka..

    i went to sleep at 5.30am. i have 4 classes to attend at day started at 8.30am.

    i woke up at 7.40am. Sleep ohh what a sleepy.. sleepy head i brought to class.

    i was very sleepy like anything in my first class but i berjaya control the perasaan mengantuk.

    malangnya in my 2nd class, i couldn't tahan in anymore so sa pun tertidur dlm kelas selama lebih kurang 16minit. nasib baik lecturer tu cool. ataupn mgkin skill tidur sa yg hebat hinggakn xdpt dikesan oleh beliau.. hahahah..

    i still have 2 classes pastu tp sa tlah brcadang untk balik rumah dan tidur saja. tp malangnya bila smpai d rumah sa duduk d dpan laptop dan mata sa xmgntuk lagi. akibatnya sa telah ponteng 2 kelas pada hari kelmarin. last week pun sa x dtg kelas. naaa pasni kena bg warning letter la ni kann..

    akhirnya smpai skg ni sa blum tidur lagi dan pasti sa akan mengantuk pada kelas sa nnt.

    moral of the story:

    sa pun xtau mana satu yg patut sa pilih ni.. A ka atau B ahh..
    Question

    A) saya haruslah membawa laptop dan broadband ke kelas saya pada setiap hari.

    B) saya haruslah tidur awal tiap2 hari.

    ntah laa sa pun bingung...

    apa2 pn semoga hari ini adalah hari yg indah untk kita semua.

    uhh.. i really think i need to go to sleep. now.

    Sleep

    warna_hot
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 409
    Age : 31
    Location : petaling jaya selangor
    Popular :
    200 / 100200 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by warna_hot on Tue Jul 15, 2008 3:07 am

    hari ini.....kehidupan adalah seperti biasa...tiada yang menarik..cuma hujan jelah petang td siok tidor jap...
    kadang2 terasa boring sangat bukan sy tidak bersyukur ngan apa yang sy ada tp walau best mcm mn pun yang berlaku hari ni its only an empty feeling inside me...tdk tau la tue kenapa??
    its like sad but could'nt cry...
    its like happy but could'nt laught..

    sory la sapa yg pm sy td tue...rasa tawar mau chat..mau buat gila2 pun tdk bole sbb lawak sy tidak menjadi nie...sy sendiri pun tdk ketawa...

    erm.....i hope it will be better day tommorro.....the sun will shine brightly more then ever!!!!!![img][/img]

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by SABAH on Tue Jul 15, 2008 7:34 am

    Good Morning world.. ada beberapa kerja sudah dibuat.. bangun seawal jam 5 pagi.. now tunggu kawan sampai tuk bukakan pintu.. hari ini juga penilaian SERASI untuk final.. saya tau orang atasan tidak berpuas hati dengan apa yang saya buat.. ya agaknya terlalu sedikit tapi itu saja yang termampu.. ad alagi henda dibuat.. hujung minggu ni akan ada lawatan ke sini.. nak kena sediakan gimik perasmian.. terpaksa membanting tulang lagi. alangkah indahnya kalau ada orang lain yang boleh membaca minda saya dan boleh membuat apa yang saya fikirkan ini.. tapi nampaknya tak tercapai oleh anak-anakku.. sabar saja la..


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by lutau on Tue Jul 15, 2008 1:06 pm

    Alop ebribodi Surprised gudmowning...







    Huh..mo gak ni menyalat sni..hehe Laughing Hahh, skrg ni kat klas Shocked bru smpai..kul 2pm
    nnt ada exam.. affraid sengaja aku dtg
    awal, mo reading my notes sket2 sblom msuk dewan exam ptg karang....member len
    blom smpai..so sit here sorang2..but actually, ndala sorang2..ada gakla student
    len pun tgh mentelaah study







    Bknnya aku tak baca buku...ada bah..cuma skarg ni baca notes
    sket2 jak kc fresh2 pala aku yg tgh skt nih...i've got migrain! Its so
    pain..hurghh..! :-@ so, kdg aku pndai igt2 lupa...wlupun bgitu,
    alhamdulillah...aku msh ok.. bounce







    So, kengkawan yg ada petua ka apa ka yg bleh kc reduce
    kesakitan pala aku akibat migrain nih, plss let me know..dah mkn ubat
    pong..still painn... nda thn nihh :-@







    So, itu jakla..... lol!
    wish my luckk! study

    poisonous_________honey™
    Laftenen Muda
    Laftenen Muda

    Female
    Number of posts : 265
    Age : 28
    Location : A place called HERE.
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by poisonous_________honey™ on Tue Jul 15, 2008 1:29 pm

    love will find its way


    ari ni sa bgn lmbt lagi.. miss kelas torts. huhu.. pelajar contoh betul ba sa ni. wakakaka...
    ntah la.. susah btl mo lelapkn mata bila sa mo tidur.. ada jak benda yg brlegar2 di ingatn.. ingat suma yg dulu2 kenen.. time2 happy sama si ehem yg jauh d sana..
    sejak beberapa hari kebelakangan ini rasa cam xda mood jak..
    huhu.. nda siuk ba kalau kena kasi men2 nih.. ilang smangat mo idup sa.. wakakak.. ilang suma perasaan gembira sa ba.
    adessshh.. ari2 nangis pun nada guna..
    ni bukan kali pertama sa frust kenen tp ntah la.. dis time it is really hard 4 me. (adoi jiwang pulak kann sa.. muahahaha)
    nasib baik sa ada kawan2 yg memahami. dorg sentiasa bg sa smgt.. suruh sa buat bnda2 yg leh buat sa happy.. blajar benda2 baru.. hehehe.. na cam meluahkan perasaan lak sa ni(dui memg pun.. kakakak)
    apa arr yg patut sa buat untk jadi happy balik?? happy yg memg btl2 happy pny.. bukan men2 @ purak2 happy... huhuhu..
    baa sukup la ni. nnt jam 2 ada class.. xmau miss lg..
    p brsiap luk la ni.. huhu

    confused


    Last edited by ||sub.crew|underground|| on Wed Jul 16, 2008 6:18 am; edited 2 times in total


    _________________
    «« always keep your words soft and sweet, just in case you have to eat them. »»

    • Be Wild, Be Crazy, Because You're Not Young Forever. •

    warna_hot
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 409
    Age : 31
    Location : petaling jaya selangor
    Popular :
    200 / 100200 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by warna_hot on Tue Jul 15, 2008 2:00 pm

    silakak....
    itu jak ayat yang bole menggambarkan perasaan sy sekarang nie..
    tida guna punya adik..adakah ko kaci bucur rahsia saya sama bapa..nah..tau suda org tua tu .. Evil or Very Mad
    tau suda dia pasal apa yang aku lakukan d sini tidak sebaik apa yang dia plan untuk aku d sana :-@

    siap kana kaci warning uda ole beliau tadi.. Crying or Very sad
    tapi inda pa...lapas jak beliau kol...trus aku kol mama..mau lancarkan pakatan bersekutu utk menentang PBB Twisted Evil

    harap2 lubang sedalam lubang kuburan..tertimbus kembali.. twisted



    amin... pale

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by lutau on Tue Jul 15, 2008 5:13 pm

    alop allzz Surprised

    Fuhhh... sunny akhirnya aku dpt gak menjawab suma soklan dgn tenang...koOl n dengan penuh selesanyaaa Very Happy syukurr la kan... ni bru pas kluar dr dewan exam la nih...nanananaaaa....aku dah merdekaaaaa!!! Razz but, at this semester only laa....adoii pale

    wlu bagamanapun yg penting, usaha gigih aku takla sia2...dan aku yakin akan lulus sem nih Basketball muahahaaaa..insyaalllahhhhh[-o<

    hahaa..pasni mo on9 hari2..chat hari2...ekekekkeke bounce cheers yehaaaa...

    neohell
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 76
    Age : 33
    Location : tuaran
    Popular :
    80 / 10080 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by neohell on Tue Jul 15, 2008 5:39 pm

    hurmm....
    ari2 sama ja bagi sa Question teda perubahan.....
    macam king ja sa d uma king nasib la teda quenn Laughing klu inda gadu ari2 .....pa2 pun sa enjoy cara sa ni Very Happy inda kacau urang.....
    plan sa ari ni
    1)service laptop kakak sa
    2)p mengajar budak2 cara mengunakan pc
    3)lepak2 ngan kwn...(mengurat) Very Happy napa la teda icon budak insum ni
    4)cuci baju..seluar...dan yg berkaitan
    5) chat.....memboot.....buat sot2 d room sabah Laughing

    tp cara hidup sa ni mmg boring....sangat2 boring......bila la sa dpt berubah ni Sad
    sok2 tua uda sa.....inda lama lg mhu kawin uda(jodoh ja blm ada Crying or Very sad ....adeehhh Crying or Very sad
    pa2 pun happy ja selalu cheers

    Sponsored content

    Re: My Diari 15 June 2008

    Post by Sponsored content Today at 11:59 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:59 pm