SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Minta Cadangan

    Share

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Minta Cadangan

    Post by SABAH on Tue Jul 15, 2008 7:41 am

    Sebenarnya saya henda minta dan tanya kalau ada sesiapa yang kreatif dalam membuat sambutak kunjungan rombongan daripada luar. saya telah diarahkan untuk membuat GIMIK sambutan bagi mereka.. jadi kalau ada sesiapa yang kreatif Dialu-alukan menghantar cadangan anda.. terima kasih.
    Wink


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    warna_hot
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 409
    Age : 31
    Location : petaling jaya selangor
    Popular :
    200 / 100200 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: Minta Cadangan

    Post by warna_hot on Tue Jul 15, 2008 11:01 am

    gimik sambutan??......tdk tau la klu bole pakai....
    cuba ko buat ala2 org kawin gitu...klu VVIP tue datang...buat la paluan kompang..gadis comel2 berbaju kebaya pegang bunga manggar sepanjang jalan... sunny
    pastu bila sampai di depan dewan trus pengetua kc tabur bunga rampai atau beras kuning dekat VVIP tue..
    then..time VVIP tue mau merasmikan upacara...dia pigi pukul gong di iringi oleh pengetua... lool
    kalau ada persembahan silat atau tarian tradisional sebelum ucapan lagi best kan??!!! lol!

    bole pakai ka tue?? entah la sy bg cadangan jak.. :-@

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Re: Minta Cadangan

    Post by SABAH on Tue Jul 15, 2008 12:56 pm

    actually tu semua dah ada.. dah muak pun buat benda tu.. adui.. mau buat yang lan daripada yg lain ba ni..


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    warna_hot
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 409
    Age : 31
    Location : petaling jaya selangor
    Popular :
    200 / 100200 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: Minta Cadangan

    Post by warna_hot on Tue Jul 15, 2008 1:15 pm

    yaka?? kira bangas lani cadangan sy?? hahaha...al-maklum la uda lama inda sikul bha...
    kalau mcm tue tda tau la mau kc cadangan apa...hahaha
    by the way...sy cadangan kalau mau buat gimik tue biar la yang melambangkan specialty skolah kau k...all the best!!! Smile

    s7up1d_m3
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 110
    Age : 76
    Location : somewhere only we know
    Popular :
    88 / 10088 / 100

    Registration date : 2009-01-01

    Re: Minta Cadangan

    Post by s7up1d_m3 on Thu Jan 08, 2009 12:27 am

    luar 2 dari mana?sambutan tujuan apa?...kenal pasti baru wat sambutan ikut theme :wee:

    Sponsored content

    Re: Minta Cadangan

    Post by Sponsored content Today at 4:36 am


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:36 am