SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Share

    warna_hot
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 409
    Age : 31
    Location : petaling jaya selangor
    Popular :
    200 / 100200 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Post by warna_hot on Wed Jul 16, 2008 12:57 pm

    Pendedahan Gaji CEO TNB - benarkah?



    Minggu lepas Pak Lah menolak usul gaji Dato' Sri Che Khalib Mohamad Noh dinaik 100%.

    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 48KB.

    poisonous_________honey™
    Laftenen Muda
    Laftenen Muda

    Female
    Number of posts : 265
    Age : 28
    Location : A place called HERE.
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Re: PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Post by poisonous_________honey™ on Wed Jul 16, 2008 6:55 pm

    Ui naa... banyak syot gaji diorang nehh...

    berpinar2 mataku tgk tu numbul2 sana..

    buli buat id tu.. hahahaha..

    adess sa mo jd bini simpanan dorg laini.. kakakaka... bounce

    napa xda icon mata duitan ni.. hehehehekss lol!


    _________________
    «« always keep your words soft and sweet, just in case you have to eat them. »»

    • Be Wild, Be Crazy, Because You're Not Young Forever. •

    warna_hot
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 409
    Age : 31
    Location : petaling jaya selangor
    Popular :
    200 / 100200 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Post by warna_hot on Wed Jul 16, 2008 9:12 pm

    itu la pasal...macam mana la mau mintak keja dengan TNB nie...ada can aku goda2 durang nie...


    inda dapat jadi bini simpanan ...jadi amah suruhan pun bole lah

    cheunited
    Laftenen
    Laftenen

    Male
    Number of posts : 986
    Age : 30
    Location : reaper town
    Popular :
    279 / 100279 / 100

    Registration date : 2008-12-16

    Re: PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Post by cheunited on Tue Jan 13, 2009 10:41 am

    lebih baik bekerja dgn tnb banding jadi PM
    gaji PM pun tak sampai 100k

    mr_satonaka_halu
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 1275
    Age : 33
    Location : b'tabur d kk
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-25

    Re: PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Post by mr_satonaka_halu on Tue Jan 13, 2009 2:10 pm

    gelak! tupun mo naik 100% lg ka? bkn jg blh d bw mati tu duit...

    :thinking:


    _________________

    Maybe





    blue_szeto
    Prebet
    Prebet

    Female
    Number of posts : 18
    Age : 31
    Popular :
    500 / 100500 / 100

    Registration date : 2009-01-18

    Re: PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Post by blue_szeto on Sun Jan 18, 2009 11:21 am

    c datuk tnb tu buat mcam tu pasal antara suma2 ceo..
    dia punya gaji yang ranking bawah2 punya..
    jadi dia maw kasi up la kunu 100% sepaya dia ranking atas..
    tapi sot..
    staf2 tnb minta nek gaji susa tul dia maw bg
    lepas tu maw cut cost lagi
    huh!~
    apala tu..
    kononla!~hee

    Sponsored content

    Re: PENDEDAHAN GAJI CEO TNB----??????

    Post by Sponsored content Today at 12:05 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 12:05 pm