SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Share

    neohell
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 76
    Age : 33
    Location : tuaran
    Popular :
    80 / 10080 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by neohell on Wed Jul 16, 2008 10:00 pm

    apa yg buat urang masa ni cepat meningi diri..... Cool adakah org tu mmg suda tinggi Shocked atau rendah tp trip2 tinggi Rolling Eyes hurmmmmmm
    atau mmg cara kita suda suka meningi diri sehinga menyakitkan hati kita Question adakah itu kebenaran atau pembohongan No ...... sila beri pandangan anda klu rasa2 yg sa post ni btl......sila ignore ja klu post sa ni tidak btl silent

    warna_hot
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 409
    Age : 31
    Location : petaling jaya selangor
    Popular :
    200 / 100200 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by warna_hot on Wed Jul 16, 2008 10:13 pm

    sebab meninggi diri?? erm...bagi saya orang tue meninggi diri sebab dia rasa diri dia bagus daripada orang lain padahal biasa ja pun...itula pasal dia bongkak@berlagak...
    tapi kadang-kadang ada jugak orang kana panggil bongkak sebab dia
    memang betul2 bagus..

    poisonous_________honey
    Laftenen Muda
    Laftenen Muda

    Female
    Number of posts : 265
    Age : 28
    Location : A place called HERE.
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by poisonous_________honey on Thu Jul 17, 2008 7:00 am

    apa yg buat urang masa ni cepat meningi diri..... Cool adakah org tu mmg suda tinggi Shocked atau rendah tp trip2 tinggi Rolling Eyes hurmmmmmm
    atau mmg cara kita suda suka meningi diri sehinga menyakitkan hati kita Question adakah itu kebenaran atau pembohongan No ...... sila beri pandangan anda klu rasa2 yg sa post ni btl......sila ignore ja klu post sa ni tidak btl




    topik yg bagus.. tp ayat tu ba neo.. kakaka sengal gilerks dowh! muakakaka..
    pada pendapat sa.. Suspect sbnya ialah.. org zaman skg ni memg cepat perasan bagus. hahaha! bagus sikit dah berlagak tak ingat dunia. pandai sikit dah nak mengada2. lebih sikit jer dr org sudah melampau2 perasan dia. in fact dia tu sbnrnya lebih sket ja pun (atau x lebih apa2 pun) tp saja mo trip yg dia la yg paling hebat. rendah tp trip tinggi=buduh tp trip pandai. sama jak tu.. kakakaka.. nda insumbui tp trip insum=ndada duit tp trip bnyk duit. dan macam2 contoh lagi.. hehehe.. org2 cmni sbnrnya mo tunjuk kat org lain yg dorg ni la yg paling best d muka bumi ini, untk mendapat populariti ataupn to gain respect from others tp bg sa cara ni xseswaii.
    rasanya kita suma pn tau yg sikap ni sungguh x best. camana mau cari kawan kalau bersikap bongkak dan meninggi diri? Suspect dui kin takut ba tu perangai.. hahaha bounce


    _________________
    always keep your words soft and sweet, just in case you have to eat them.

    Be Wild, Be Crazy, Because You're Not Young Forever.

    einn____
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 1011
    Age : 31
    Popular :
    500 / 100500 / 100

    Registration date : 2008-07-15

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by einn____ on Sat Jul 19, 2008 2:33 pm

    meninggi diri aka bongkak.. lol! ada banyak reasons napa org sekrng berlumba2 tuk membongkakkan diri yg sememangnya menyakitkan ati org len. antara reason tu ialah sebab drg ni rasa drg lebih handsome, cantik, kaya, bergaya dan yg pling teruk, juz nak menunjuk2 yg dorang ni hebat, walhal, teda apa2 yg istimewa pun, melainkan rasa bangga diri yg teramat sangat. maybe, some of them might tink arrogant is the only way to get instant respect and publicity.huhu, tp drg kena ingat, cuma org2 tertentu yang memang x dinafikan keperfectan dan sgt2 popular deserve to be arrogant.lau setakat lebih ckit jak,baik xyah berlagak kan. lgpun, apa sangatla yg dorang sibuk2 nak meninggi diri kalu sememangnya otak kosong.kalu aku, cuma org yg benar2 berpengetahuan tinggi, dihormati dan perfect berhak tuk bersikap bongkak..aik, cam out of topic lak aku ni.heheh
    lol!
    apa2pun.. :-@ katakan TIDAK pada si hidung tinggi :-@

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lutau on Sun Jul 20, 2008 12:43 am

    Aloppz gudnite all I love you

    Hurmm..pd pdpt aku kan, urg yg cpt tinggi diri(bongkak) ni mgkin d dorong oleh bbrapa faktor luaran la & juga ianya b'gantung pd keadaan pd ketika itu..hehe..in the mean time, its depend to ourself Laughing yg penting diri individu itu sndiri mahupun kita pndai sesuaikan diri..kdg kita sndiri pun tak sedar bhw pa yg kita lakukan sebnrnya lain pd pandangan mata urg len & bleh timbulkan anggapan yg mcm2. Means, kena maintain la...Aku penah gak b'hdpn dgn urg bgini..hehe..mmg hari2 la d katakan! Laughing But, its fine for me & I just give them my nice sweet smile Smile haha..

    So, bila kita b'hdapan dgn individu seperti ini, jgnla cpt mmbuat andaian bhw urg yg cpt tinggi diri (bongkak) tu tak baek @ sumbunk...pasti mereka punya alasan2 sndiri..tp, klu pun mereka bnr2 bongkak, just be nice to them Smile) mybe itu adalah karakter drg...dan tanggani situasi dgn baek bila anda b'sm dgn individu b'kenaan..

    gud luck! Very Happy
    L| J||

    neohell
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 76
    Age : 33
    Location : tuaran
    Popular :
    80 / 10080 / 100

    Registration date : 2008-07-13

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by neohell on Tue Jul 22, 2008 1:16 pm

    lutau wakakaka.....ok juga tu....ya kan kena tingu dari org yg menilai tu juga....dan mmg keadan semula jd juga....tp klu orang yg buat2 bongkak tu.....amacam ar study

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lutau on Thu Jul 24, 2008 1:07 am

    alopp ebribodi Very Happy

    Haha neo..first, klu org yg buat2 bongkak tuuuuu....aku rs ko bleh lihat karakter dia..kdg, org camtu namanya mintak putjik bah ..wakakakka Laughing klu nmpak org camni, baek buat2 'de' jakla....jgn bg perhatian terus pd org tu Sleep sbb org yg cpt meninggi diri ni besanya suka bila ada org yg tertarik perhatian dgnnya & ska kena puji plak tu alien nahh..,makin d puji makinla tinggi idung dia kalah2 idung mat saleh Laughing

    Seken, klu org tu buat2 bongkak maybe org tu takut dketahui ttg background dia ka or whtever.. on the other hand, dia nda mo "jatuh stended" la katakann...so, lagak hipokrit sket la Laughing

    be urself bebeh Mad

    lily_lady2326
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 2717
    Age : 26
    Location : di saaaaaaNa~
    Popular :
    7 / 1007 / 100

    Registration date : 2008-07-20

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lily_lady2326 on Sun Aug 17, 2008 10:29 pm

    Razz org cepat bongkak sebab time kici2 hingga besar dia mmg plg terer men congkak di seantero pisuk dunia.... :-@

    cepat tinggi diri sebab minum grow(susu kanak2) heee~ :-@

    tp yg pasti kenapa org cepat angkuh kerana tidak sedar diri sebagai manusia biasa yang hanya ada sedikit kelebihan berbandng org lain...
    idung dia mmg kalah mat salleh, bila uda down nanti tu idung dia cairla tu..tunduk balik p tanah... Sad

    kita hanyalah insan biasa... :-@

    makhluk tuhan paling __________( pa2 pun boleh) :-@

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lutau on Sun Aug 17, 2008 11:27 pm

    bounce agaknya dah mmg tebiat dorg mudah sumbunk bongkak n whtever la kan.. bounce

    tp, yg penting kita suma kena sntiasa beringat agar tidak mudah terlalai mahupun terleka hingga secara sedar ataupun tidak, kita pun adakalanya bersikap sumbunk atau sebagainya...wlupun kita menafikan, tp pandangan urg len terhadap kita adalah berbeza. Suspect

    tp, itu slh satu kelemahan semulajadi la yg manusia seringkali hadapi dan sometimes kita kurang sedari. so, jgn biarkan situasi menguasai diri kita tetapi jgn pula kita terus-menerus menguasai keadaan hingga menyebabkan kita lupa diri. Be balance... Basketball

    lol!

    NOoB___KhaNnaz
    Lans Kopral
    Lans Kopral

    Male
    Number of posts : 20
    Age : 29
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-08-19

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by NOoB___KhaNnaz on Sun Aug 24, 2008 11:38 am

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    sendiri mau ingt la brader... biasa la 2 manusia... bagi aQ... sapa mo meninggi diri 2 lantak ko la.. wlupun kadang kin panas... nasib bek aQ nda buleh meninggi diri.. sbb terlampau tinggi smp d gelar tiang letrik..

    ala normal la durng ingt ilmu durg cukup sdh.. padahal noob jgk cam aQ..
    aQ berbangga jadi noob... kuang kuang kuang..

    kepada kawan ku... ingt. sehebat atau sepandai kita ada ramai lagi d luar sana yg terer tahap dragon ball..

    babe honey.. miss u.. mmmmuah... hahahaha.. kan kena kiss..

    Guest
    Guest

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by Guest on Tue Aug 26, 2008 12:01 am

    hais!! Mad faktor org jadi smbng jadi bongkak?.. No isk..iskk.kaya, insum(trip jak kli),awek lawa.(dia jak kli yg rasa awek dia lawa)hahaha..trip ilmu cukup??erm pa laie ar..arr Evil or Very Mad peduli lah drng..apa drng mo trip No hal tu..tpi ingat2 jga..langit ndak selalu cerah..so b4 ujan tu prefared lah awal2..jgn ikut ati jak..mo berlagak pun tguk lah tmpt Smile jgn silap masuk..masuk ko lubuk pembunuh Twisted Evil standby lah ko kena tatak..sma2 kebongkakan dan kesombongan..jgn sebab status yg x seberapa bt badan jdi binasa sunny hauhauhuauahu..

    p/s :
    Sesungguhnya setiap hari bumi menyeru kepada manusia dengan sepuluh perkara.

    1. Wahai anak Adam! Berjalanlah di atas perutku, tetapi ingatlah! Engkau akan dimasukkan ke dalamnya kelak.

    2. Engkau melakukan maksiat di atas belakangku, tetapi ingatlah! Engkau akan diazab di dalam perutku.

    3. Engkau ketawa di atas perutku, tetapi ingatlah! Engkau akan menangis di dalam perutku.

    4. Engkau bergembira di atas belakangku, tetapi ingatlah! Engkau akan kecewa di dalam perutku.

    5. Engkau mengumpul harta di atas belakangku, tetapi ingatlah! Engkau akan menyesal di dalam perutku.

    6. Engkau makan benda yang haram di atas belakangku, tetapi ingatlah! Engkau akan dimakan oleh ulat di dalam perutku

    7. Engkau angkuh di atas belakangku, tetapi ingatlah! Engkau akan dihina di dalam perutku.

    8. Engkau berlari dengan riang di atas belakangku, tetapi ingatlah! Engkau akan jatuh di dalam perutku dalam keadaan dukacita.

    9. Engkau hidup di dunia bersiramkan cahaya matahari, bulan dan bintang di belakangku, tetapi ingatlah! Engkau akan tinggal dalam kegelapan di dalam perutku.

    10. Engkau hidup di atas belakangku beramai-ramai, tetapi ingatlah! Engkau akan keseorangan di dalam perutku.

    lily_lady2326
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 2717
    Age : 26
    Location : di saaaaaaNa~
    Popular :
    7 / 1007 / 100

    Registration date : 2008-07-20

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lily_lady2326 on Tue Aug 26, 2008 1:38 pm

    affraid aduuhhh takuut~~

    Crying or Very sad insap...

    ingat 5 perkara sebelum 5 perkara~ Evil or Very Mad

    khurayatz
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 70
    Age : 33
    Location : anywhere..
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-13

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by khurayatz on Sat Sep 13, 2008 8:24 pm

    Very Happy mmg betul org tinggi diri sebab dia bangga dgn diri dia tapi dia perasan juga diri dia ni ada kelemahan. untuk menutup kelemahan dia ni, dia meninggikan diri saja lah. Very Happy

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lutau on Sun Sep 14, 2008 8:39 am

    just remember this into ur mind..

    jgn menganggap diri kita perfect segala2nya kerna...

    " klu kita anggap diri kita LEBIH dr org len, mesti ada gak urg len yg punya keLEBIHan sedikit dr kita..dan klu kita anggap diri kita KURANG, maka mesti ada gak urg len yg ada keKURANGan nya di banding dgn diri kita..."

    so, dlm hidup kita antara manusia adalah sama seja...cuma yg membezakan adalah KELEBIHAN dan KEKURANGAN tak kiralah dr apa jua aspek dlm kehidupan. urg yg bongkak ni sbnrnya dia biasa seja, cuma, oleh kerana terdapat sedikit sikap ego dlm diri dia, maka dia tak mahu sedikitpun kekurangan ada pdnya...jd, bila dpn urg dia akan berlagak, pdhal diri dia sendiri pun sebnrnya bknla kaya ilmu sgt pun...ahaks!


    I love you

    lily_lady2326
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 2717
    Age : 26
    Location : di saaaaaaNa~
    Popular :
    7 / 1007 / 100

    Registration date : 2008-07-20

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lily_lady2326 on Sun Feb 01, 2009 5:59 am

    Very Happy betul tu sisT..

    sejarah b0ngkak ni didapati dari orang yang suka mengkongker permainan c0ngkak pada masa dahulu... Laughing
    dia bangga dapat guli yg banyak lalu kadangkala menindas golongan yg kalah..n game 0ver...
    Wink padahal dia x tau, sebenarnya dia belum berada di peringkat akhir n bertemu lawan sebenar~

    Laughing .. jd bgtu la tu urg bungkak kan... last2 dia yang bengkak2 pas jumpa saingan yang lebih hebat...

    idea! n lbih tinggi dari dia~

    (o.egem.o)
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 4063
    Age : 31
    Location : d mana2 aku sll stay d c2 la..
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by (o.egem.o) on Sun Feb 01, 2009 11:44 am

    adeh//
    btl ka cite km ni? Laughing

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by (`r.Lѕ) on Sun Feb 01, 2009 11:46 am

    ORG YG CPT TINGGIH DIRI DAN BONGKAK.. scratch org yg miskin ttba jadi kaya....lupa daratan.. scratch dan org yg ada kelbihan dri org lain.. scratch mgkin jgk.dia terpangaru dri org2 yg bongkak n ego..
    study

    lily_lady2326
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 2717
    Age : 26
    Location : di saaaaaaNa~
    Popular :
    7 / 1007 / 100

    Registration date : 2008-07-20

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by lily_lady2326 on Sun Feb 01, 2009 10:51 pm

    Very Happy ya butul tu... sama panjang butul kaki dia kali.. sampai dia jd bungkuk n tinggi malambai-lambai... hahhaaa~

    eddy
    Laftenen
    Laftenen

    Male
    Number of posts : 455
    Age : 36
    Location : amsterdam konon...
    Popular :
    1 / 1001 / 100

    Registration date : 2009-02-16

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by eddy on Tue Feb 17, 2009 9:26 am

    Menurut teori Dr Julius(salah sorang ging kmi)..orang yg suka meninggi diri adalah berpunca drp kedudukan dlm st organisasi,wang yg byk,harta y berlimpah-ruah dll. Evil or Very Mad

    stubborngurlz_yoyo
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 838
    Age : 27
    Location : tawau (qunak)
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2009-01-06

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by stubborngurlz_yoyo on Tue Feb 17, 2009 9:37 am

    bukan semua org yg tngi ni suka mniggi diri n bukan semua org yg pendek ni merendah diri Sleep
    maybe dorunk ada sbb mereka sndri mau mninggi diri cheers bg sia biar la mereka mninggi diri cheers jnji apa yg mereka ckp mereka dpt lakukan ---
    > terbukti n sahih lol! mungkin memual kan kita lol! tp tu la manusia lol! so kita kena la jd hipokrit mcm yg c sis lutau ckp :-@ atau kita just tegur secara direct kpd dia :-@ dak payah simpan nnti jd dendam scratch

    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by (`r.Lѕ) on Tue Feb 17, 2009 9:47 am

    lurah dendam kaitu yoyo gelak!

    jdi duri dlm daging2..kah..

    tampar!!

    stubborngurlz_yoyo
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 838
    Age : 27
    Location : tawau (qunak)
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2009-01-06

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by stubborngurlz_yoyo on Tue Feb 17, 2009 9:50 am

    mcm ko mau menanyi sdh tu sis lyn Laughing lagu sepa bah tu :thinking: mcm lagu awi jak tu :tumbuk:

    JYNN
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 391
    Age : 106
    Location : Bukit Padang United
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-21

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by JYNN on Tue Feb 17, 2009 10:39 am

    Kamu cantik/hensem - jgn sombong.
    Kalo kita bijak pandai - jgn sombong.
    Kalo kita kaya raya - jgn sombong.
    Kalo kita suara sedap [pandai menyanyi] - jgn sombong.
    Kalo kita tinggi dri segi fizikal - jgn pandang rendah org yg rendah dari kita
    Kalau kita cantik sekalipun - bila Tuhan takdirkan kita tersepak batu, muka jatuh tersembam atas tanah - terus jak Tuhan bleh cacatkan muka kita. Kalo kita bijak pandai, jgn kedekut ilmu. Lgi byk ilmu yg kita dapat, lgi tunduk hati kita - lagi humble orang putih cakap.

    Org yg humble ni, kita tengok pun senang hati kan. Apa lgi Tuhan.

    Org yg sombong, bukan sahaja Tuhan benci - Insan benci - makhluk benci - malah seisi bumi pun benci. Hidup dlm kebencian, sgt lah tak tenang.

    Ni bukan sa sorang yg cakap tau...sa dengar and share ngan org yg lebih berpengalaman..lebih pandai...lebih bijak...tapi ndak bongkak pun... so mmg ada kebenaran nya laa tu... idea!

    (`._k: .)
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 524
    Age : 40
    Location : sandakan,KL,sandakan
    Popular :
    50 / 10050 / 100

    Registration date : 2009-04-29

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by (`._k: .) on Wed May 13, 2009 10:57 pm

    mcm tpt keja sa lah ni juga ...bila ada yg baru saja masuk keja semuanya ok saja .....belum ada kostumer tetap lagi tu ....semua jadi kwn saja semua mc senyuk klu jumpa d mana2....

    tapi pada yg sudah lama adeiii bukan men lagi bongkak tuhan saja yg tau ....klu lah kan tdk payah lah mau tinggi diri kan bagus napa lah klu mcm mana dia popular sekali pun .....tinggi diri tdk ada kelebihan langsung malah akan menimbul kan sakit hati dan kebencian kwn saja .....

    apa yg mau tinggi diri....apa yg mau d banggakan kita sama2 berlumba cari rezeki.....apa yg kita cari sama juga kita majukan diri dan majukan kedai tpt kita keja.....betul bah kan :korek:

    Cire86
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Male
    Number of posts : 2322
    Age : 30
    Location : kk
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-28

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by Cire86 on Thu May 14, 2009 12:41 am

    knp sia mcm trasa ja setiap masa dlm tupik ni ah
    :thinking: Sad


    _________________

    Miahahaha...Lutsu gelak!

    Sponsored content

    Re: APA YG MENYEBABKAN ORG CEPAT TINGGI DIRI(BONGKAK)

    Post by Sponsored content Today at 6:06 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 6:06 am