SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Diari Chatter Jahat

    Share

    Manquest
    Sarjan
    Sarjan

    Male
    Number of posts : 58
    Age : 36
    Location : Kem Lok Kawi, Sabah
    Popular :
    500 / 100500 / 100

    Registration date : 2008-07-07

    Diari Chatter Jahat

    Post by Manquest on Thu Jul 24, 2008 7:27 pm

    Twisted Evil Wah.. hari ini saya betul2 sibuk sampai tak sempat chat dari pagi sampai ke petang.. Laughing untung lah si pemaki, pengacau, dan seangkatan dengan nya tiada kena boot oleh saya Cool how ever hari ini saya dapat luangkan lagi masa saya di forum ni. Diary aarr... Rolling Eyes hhmmm... errmmm..... Shocked aarrrrr.......... Very Happy ya diary saya hari ni saya dapat buat kerja harian saya dengan baik tanpa sebarang musibah.. dan kecelakaan.. sihat walafiat dan saya harap yang mendatang pun mcm tu semua urusan saya berjalan dengan lancar




    Twisted Evil More Evil Than Ur Think

    shea
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 680
    Age : 29
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2008-08-25

    Re: Diari Chatter Jahat

    Post by shea on Thu Jan 22, 2009 9:09 pm

    man Laughing

    l_i_g_o_n_g
    Forum Police
    Forum Police

    Male
    Number of posts : 637
    Age : 37
    Location : ldu
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-12-31

    Re: Diari Chatter Jahat

    Post by l_i_g_o_n_g on Sat Jan 24, 2009 10:23 am

    boot...jangan ndak boot...ndak pun..main jetsky..man heheh


    (`r.Lѕ)
    Sabahan Welcomer
    Sabahan Welcomer

    Female
    Number of posts : 7712
    Age : 30
    Location : Atas Pokok Tarap.ekekek..
    Popular :
    90 / 10090 / 100

    Registration date : 2008-10-21

    Re: Diari Chatter Jahat

    Post by (`r.Lѕ) on Sat Jan 24, 2009 10:31 am

    l_i_g_o_n_g wrote:
    boot...jangan ndak boot...ndak pun..main jetsky..man heheh


    wakakak adeh prenz...men kantut2 ka.bebau ni forum.lau men kantut2 gelak! gelak! gelak! Tekanan! noo1

    o.O>>-m>O.o
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 553
    Age : 29
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2009-01-22

    Re: Diari Chatter Jahat

    Post by o.O>>-m>O.o on Mon Apr 06, 2009 12:20 pm

    Tekanan! man ko yg slalu but sa dulu tu kannnn....oooooo....balas dandam ni...wakakakakaka....nti sa jmpa ko sa kantut ko berabis ati..... Twisted Evil wakakakakakakakaka





    p/s:kantuts jak sa tau...boOt sa nda tau....wkakakakakaka gelak! gelak!

    Sponsored content

    Re: Diari Chatter Jahat

    Post by Sponsored content Today at 12:02 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 12:02 am