SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Art of the Devil II (Long Khong)

    Share

    Guest
    Guest

    Art of the Devil II (Long Khong)

    Post by Guest on Tue Aug 26, 2008 1:03 pm

    Citer ni mmg best!!! ... Mengisahkan pasal sihir Siam dan hantu yg ingin membalas dendam.. Abg Kus gerun dengar mentera2 yg dibaca..hehe.. Gambar cantik.. Subtitle pun sempurna.. Hard-Subbed.. LAYAN!!!



    FULL LINK
    http://www.adrive.com/public/50cbebfd26d49acc5a52ceba33a9ef59ece26f5dbcbee1c4de42c445dc0c7409.html

    lily_lady2326
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 2717
    Age : 26
    Location : di saaaaaaNa~
    Popular :
    7 / 1007 / 100

    Registration date : 2008-07-20

    Re: Art of the Devil II (Long Khong)

    Post by lily_lady2326 on Sun Aug 31, 2008 11:21 pm

    Shocked aduuhhh baru td sy nampak long kong III aduiii gelii ehhh aduuhhh dah la aku duduk kat depan kedai cd 2 jam 4 kali juga dia putar cita tu... aduhhh gelii@ takut~ tebayang2 di wajah..aduhhh Shocked

    Guest
    Guest

    Re: Art of the Devil II (Long Khong)

    Post by Guest on Sat Sep 13, 2008 12:21 pm

    thx for the feed back lilly_lady2326 ^^
    mimamg bikin takut Wink

    mr_satonaka_halu
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 1275
    Age : 33
    Location : b'tabur d kk
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-25

    Re: Art of the Devil II (Long Khong)

    Post by mr_satonaka_halu on Wed Nov 05, 2008 1:53 pm

    Long Khong III?! biar btul? kluar sdh ka lily> bkn yg kedua ka tu? affraid

    lily_lady2326
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 2717
    Age : 26
    Location : di saaaaaaNa~
    Popular :
    7 / 1007 / 100

    Registration date : 2008-07-20

    Re: Art of the Devil II (Long Khong)

    Post by lily_lady2326 on Wed Nov 05, 2008 5:56 pm

    Shocked yang ketiga bah... cehh ntahla.. tp sirita dia... hmmm tu perempuan pigi bunuh tu lalaki toa.. kaci pin di mata.. kasi makan kala jengking sama gunting lidah dia... turus dia bunuh tu urg yg kasi buat dia jd bgtu... huhuuu yang kedua ka ketiga tu? tp geli lahh.... affraid

    Guest
    Guest

    Re: Art of the Devil II (Long Khong)

    Post by Guest on Mon Nov 10, 2008 10:07 am

    yang ke 2 ba tu lilly Smile

    Sponsored content

    Re: Art of the Devil II (Long Khong)

    Post by Sponsored content Today at 2:31 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:31 am