SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Share

    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by bazarmaya on Fri Sep 05, 2008 12:08 pm




    Kami menawarkan servis membina laman web dengan harga yang minimum dan harga masih bleh runding.

    Kami menawarkan khidmat -

    Web design
    Web development - membina laman web
    Shopping cart
    Blog
    CMS

    sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya PM atau Email
    sebarang pertanyaan atau komen juga bleh dibuat dalam ruangan forum bazarmaya.com

    email : misz_redcherry@yahoo.com
    YM : misz_redcherry
    URL : http://bazarmaya.com (under construction)


    Last edited by bazarmaya on Sat Sep 20, 2008 6:30 pm; edited 2 times in total

    SABAH
    Admin
    Admin

    Male
    Number of posts : 748
    Age : 33
    Location : Papar - Kota Kinabalu -Kudat
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-01

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by SABAH on Fri Sep 05, 2008 11:02 pm

    bazarmaya wrote:


    Kami menawarkan servis membina laman web dengan harga yang minimum dan harga masih bleh runding.

    Kami menawarkan khidmat -

    Web design
    Web development - membina laman web
    Shopping cart
    Blog
    CMS

    sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya PM atau Email
    sebarang pertanyaan atau komen juga bleh dibuat dalam ruangan forum bazarmaya.com

    email : misz_redcherry@yahoo.com
    YM : misz_redcherry
    URL : http://bazarmaya.com (under construction)

    Apa kata kalau saya nak jadikan akak ni sebagai salah seorang daripada webmaster?? boleh juga akan jadikan web ni sebagai platform kedua:D


    _________________




    ░░ Choices Define Personality ░░


    Contact www.w8_left


    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by bazarmaya on Sat Sep 20, 2008 6:32 pm

    bazarmaya wrote:


    Kami menawarkan servis membina laman web dengan harga yang minimum dan harga masih bleh runding.

    Kami menawarkan khidmat -

    Web design
    Web development - membina laman web
    Shopping cart
    Blog
    CMS

    sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya PM atau Email
    sebarang pertanyaan atau komen juga bleh dibuat dalam ruangan forum bazarmaya.com

    email : misz_redcherry@yahoo.com
    YM : misz_redcherry
    URL : http://bazarmaya.com (under construction)


    Kami masih menawarkan harga diskaun utk membangun laman web
    untuk keterangan lanjut sila hubungi sy di alamat tertera diatas

    terima kasih

    Guest
    Guest

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by Guest on Fri Oct 10, 2008 7:51 pm

    kalau buat control panel untuk game tau x?
    dan berapa harga?

    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by bazarmaya on Sat Oct 11, 2008 8:16 pm

    Mr__________________Sakai wrote:kalau buat control panel untuk game tau x?
    dan berapa harga?

    hi sakai... u bleh bagi contoh ker.. tak paham ahhh... u nak CP yg leh control tuh game kah atau .... cenggini lah... u bleh bagi contoh tak..... pasal harga kita bincng kemudian ok... Smile

    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by bazarmaya on Sun Oct 12, 2008 9:43 am

    bazarmaya wrote:
    bazarmaya wrote:


    Kami menawarkan servis membina laman web dengan harga yang minimum dan harga masih bleh runding.

    Kami menawarkan khidmat -

    Web design
    Web development - membina laman web
    Shopping cart
    Blog
    CMS

    sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya PM atau Email
    sebarang pertanyaan atau komen juga bleh dibuat dalam ruangan forum bazarmaya.com

    email : misz_redcherry@yahoo.com
    YM : misz_redcherry
    URL : http://bazarmaya.com (under construction)


    Kami masih menawarkan harga diskaun utk membangun laman web
    untuk keterangan lanjut sila hubungi sy di alamat tertera diatas

    terima kasih


    contoh blog leh tgk disini ahhhhh KiranaDL

    Guest
    Guest

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by Guest on Sun Oct 26, 2008 6:30 pm

    http://vampire.utopianz.net/

    try tengok tu.. dia Dari SQL direct pergi control panel game..

    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by bazarmaya on Sun Oct 26, 2008 8:08 pm

    psst... sakai, rasanya boleh kot.... kalau bleh kita bincang directly lar jadi paham atau direct call sy 016-8126500 ataupon u ada d mana?

    radzhar
    Kadet
    Kadet

    Male
    Number of posts : 8
    Age : 33
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2010-03-11

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by radzhar on Thu Mar 11, 2010 5:08 am

    http://alphacellzahar.blogspot.com

    try la lihat...ada maklumat yang boleh di kongsi

    Sponsored content

    Re: PERKHIDMATAN MEMBANGUN LAMAN WEB

    Post by Sponsored content Today at 12:05 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 12:05 am