SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    Pewangi Pemikat

    Share

    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    Pewangi Pemikat

    Post by bazarmaya on Mon Nov 17, 2008 9:22 pm



    RM 65.00 - 5ml

    Phero-X & Phero-GenT - Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai "Getaran & Aura" Gunalah setitis pheromones, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya. Dengan aura keyakinan yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan keharmonian berumahtangga dan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk bisnes dan individu yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.

    Formula terulung ini tidak akan anda dapati dengan jenama lain yang ada dalam pasaran sekarang. Anda tidak perlu membuang masa membanding-bandingkan pheromones Morgan Labs LLC dengan yang lain. Pheromones Phero-X & Phero-GenT oleh Morgan Labs LLC tiada tandingannya. Ya! Anda boleh beli pheromones yang lain, tetapi kami rasa anda patut membeli lebih dari satu jenama pheromones untuk membuat perbandingan yang nyata.

    Pasti memang sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pheromones kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi secara terbuka, kami ingin nyatakan, setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Russia, iaitu Phero-X & Phero-GenT adalah yang paling membanggakan! Ia menjadi seperti nadi atau jantung kepada produk-produk pheromones yang ada dalam pasaran Malaysia.

    Ya! Phero-X & Phero-GenT adalah unik, dan kami yakin anda pasti sukakannya!

    Dengan formula 8 pheromones manusia Phero-X & Phero-GenT, anda dapat berkomunikasi dan meningkatkan perhatian dan ideal digunakan oleh anda yang inginkan perhatian yang bermakna dari wanita.

    Phero-X & Phero-GenT adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan.

    Walaupun anda akan mendapat kesan-kesan yang berlainan, namun anda akan akui bahawa mendapat lebih perhatian dan senyuman khususnya dari wanita! Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati.... "bau apa ni" disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.

    Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi.... tetapi pheromones Phero-X & Phero-GenT kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya... "bau apa ni... hemm... ".

    Kesan kepada setiap individu adalah berbeza. Phero-X & Phero-GenT digunakan secara saintifik untuk memikat wanita. Produk ini dihasilkan oleh makmal Morgan Labs LLC. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. Gunakan produk ini untuk meningkatkan keterampilan diri anda.

    MONEY BACK GUARANTEE kalau takde kesan dalam 30 hari.

    CARA PAKAI: Titis setitik di pergelangan tangan dan setitis di belakang cuping .telinga


    _________________

    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    Pherolins - Teknik Memikat dan Merangsang lelaki melalui kaedah sains

    Post by bazarmaya on Mon Nov 17, 2008 9:29 pm



    Harga : RM 70.00

    Apa itu Pherolins?
    Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.

    Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.

    Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.

    Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

    Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?
    Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

    Bagaimana Copulins Memikat Perhatian Lelaki?
    Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

    Fungsi sama dengan PHERO X cuma kandungan PHEROLINS ada tambahan ramuan khas utk merangsang lelaki iaitu COPULINS.

    Kandungan:
    * Pheromones
    * Copulins
    * Fragrance oil

    Sesuai utk semua golongan wanita.


    _________________

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by lutau on Mon Nov 17, 2008 9:41 pm

    uikk..mna ble dptkan benda nih?? Very Happy lg satu, bleh ka d bw semasa solat? scratch

    bazarmaya
    Orang Lama
    Orang Lama

    Female
    Number of posts : 141
    Age : 35
    Location : terengganu
    Popular :
    300 / 100300 / 100

    Registration date : 2008-09-01

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by bazarmaya on Mon Nov 17, 2008 9:59 pm

    uinah sis... ko besak pakek minyak wangi sambil solat kah.. sapa ko mo urat kalau time solat.. jadi moralnya jgn pakai waktu solat huhuhuhu Very Happy


    mana nak dpt, senang jak beli jak dari sa.. but unfortunetly, produk nih adalah terhad.. money back guarantee in 30 days kalau tia berkasan. so, 1st come 1st serve lah erk


    _________________

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by lutau on Mon Nov 17, 2008 10:12 pm

    tulah psl tnya ni..Laughing len la mcm ada sesetengah wangian tu kan, ada yg bleh bw solat..I love you mcm minyak attar tu..kahkahkah Laughing mcm aku ni lg keja opez hour n sometimes jumpa org luar gak..hihi..teaser hurmm..so, mmg tak ble la ni kan?

    bazarmaya wrote:
    Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata.

    uikk..cam "pugai" lak..hihi Shocked tp, wangian camni mmg baikla bg mereka yg pentingkan penampilan..so, tak semestinya pakai wangian ni utk tarik perhatian kaum adam semata-mata jak kan? confused nak confident, kenalah ada wangian yg menyenangkan.. Wink tp, cam mahal neh.. affraid hehe..

    Wan TenSai!!
    Laftenen
    Laftenen

    Male
    Number of posts : 557
    Age : 28
    Location : Who Cares?
    Popular :
    250 / 100250 / 100

    Registration date : 2008-11-15

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by Wan TenSai!! on Mon Nov 17, 2008 11:34 pm

    Uina?
    pugai??
    hehe..

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by lutau on Tue Nov 18, 2008 10:40 am

    bahaya ni eh...ble buat org mengikut kata..adess Shocked

    Wan TenSai!!
    Laftenen
    Laftenen

    Male
    Number of posts : 557
    Age : 28
    Location : Who Cares?
    Popular :
    250 / 100250 / 100

    Registration date : 2008-11-15

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by Wan TenSai!! on Tue Nov 18, 2008 10:46 am

    haha...

    lelaki ja tu lutau...

    sbb myak wangi ni tuk pmpuan..

    lutau
    Kapten
    Kapten

    Female
    Number of posts : 1619
    Age : 37
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-07-12

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by lutau on Tue Nov 18, 2008 10:52 am

    ha'ahh..tulah psl...susah gak ni tau Laughing

    Wan TenSai!!
    Laftenen
    Laftenen

    Male
    Number of posts : 557
    Age : 28
    Location : Who Cares?
    Popular :
    250 / 100250 / 100

    Registration date : 2008-11-15

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by Wan TenSai!! on Tue Nov 18, 2008 10:58 am

    dui...
    risau aku....

    kalau pmpuan pkai ndapa jg...

    kalau shemale?

    bhe..

    lily_lady2326
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Female
    Number of posts : 2717
    Age : 26
    Location : di saaaaaaNa~
    Popular :
    7 / 1007 / 100

    Registration date : 2008-07-20

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by lily_lady2326 on Fri Nov 21, 2008 12:34 pm

    Smile waaaa....untuk membuatkan lalaki dgr kata??? waaaa..... Very Happy ...

    Wan TenSai!!
    Laftenen
    Laftenen

    Male
    Number of posts : 557
    Age : 28
    Location : Who Cares?
    Popular :
    250 / 100250 / 100

    Registration date : 2008-11-15

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by Wan TenSai!! on Fri Nov 21, 2008 1:02 pm

    eeeee....
    matila jua...
    yak..
    hehe...

    Sponsored content

    Re: Pewangi Pemikat

    Post by Sponsored content Today at 11:51 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 11:51 am