SABAH

...SELAMAT DATANG...

Selamat datang ke forum sabahan.bigforumpro.com
Selain daripada berforum di sini, komuniti ini juga aktif dalam outing di luar.

Mulaakan Topik Forum Anda hari ini untuk mendapatkan feedback daripada user lain.
SABAH

Komuniti Sabah - Negeri Dibawah Bayu

SELAMAT DATANG KE SABAHAN.BIGFORUMPRO.COM BERFORUM UNTUK MENGUPAS PERSOALAN DAN SEGALA MASALAH YANG ANDA HADAPI BERSAMA-SAMA DENGAN RAKAN ONLINE SABAHAN. TEMUI PENYELESAIAN PERSOALAN ANDA MELALUI INTERNET.

    cause u hate a bad day!!!

    Share

    stubborngurlz_yoyo
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 838
    Age : 27
    Location : tawau (qunak)
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2009-01-06

    cause u hate a bad day!!!

    Post by stubborngurlz_yoyo on Thu Jan 15, 2009 7:00 pm

    siapa suka hari yg malang? Tekanan!
    siapa suka hari yg memalukn? Tekanan!
    siapa suka tempuhi hari yg buat kirta rasa mau mkn urg jak Tekanan!
    siapa??!!! tell me know!!!! Evil or Very Mad
    huh!!! tu la yg aku alami ni ari!!! aku sakit ati!!!sakit!!!! Evil or Very Mad
    rasa mau telan2 jak roomate aku ni Twisted Evil
    dia blm knl kali siapa c yoyo ni....
    mau marah, mau sakit ati, mau tampar!! hentam aku, tp dia yg buat salah teaser
    budu btul bah dia ni!!!<<<<<na kan aku ckp sdh dia budu... Tekanan!
    bw lelaki naik blk dak salah ka tu??? Tekanan! jam 2 pagi pula tu!!!
    apa pikir tu hotel ka suka suki dia jak mau bw sapa2 naik blk!!! tampar!!
    siap bg warning lg tu dgn aku!!! Tekanan!
    huh!!! sapa yg buat salah???
    slh ka klu aku tegur!!! salah ka klu aku luah dgn org yg aku percaya rasa tdk puas ati ha? gelak!
    tell me!!!

    cheunited
    Laftenen
    Laftenen

    Male
    Number of posts : 986
    Age : 30
    Location : reaper town
    Popular :
    279 / 100279 / 100

    Registration date : 2008-12-16

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by cheunited on Thu Jan 15, 2009 8:13 pm

    uik relax ko jo
    mcm tajuk lagu seja ni merokok

    mr_satonaka_halu
    Forum Addicted
    Forum Addicted

    Male
    Number of posts : 1275
    Age : 33
    Location : b'tabur d kk
    Popular :
    100 / 100100 / 100

    Registration date : 2008-09-25

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by mr_satonaka_halu on Fri Jan 16, 2009 7:21 am

    Shocked sbr ba yoyo.. len kali, apa kata ko wat bukti & bg pd urg yg spatutnya.... Twisted Evil

    :thinking:


    _________________

    Maybe





    gundave85
    Sabahan Miner
    Sabahan Miner

    Male
    Number of posts : 1752
    Age : 31
    Location : siring belah kanan bahu jalan foh sang...
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by gundave85 on Fri Jan 16, 2009 11:39 am

    Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ....sa kna marah kaini????sapa marah sapa ni????

    Crying or Very sad Crying or Very sad


    _________________



    "Don't trouble trouble until trouble troubles you."

    stubborngurlz_yoyo
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 838
    Age : 27
    Location : tawau (qunak)
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2009-01-06

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by stubborngurlz_yoyo on Fri Jan 16, 2009 1:39 pm

    bukan ko bah gundave
    aku sabr sdh ni..
    klu dak sabr sdh lama sia cincang 18 dia tu
    lepas tu sia buat soup jak!!!!!

    lalat_ijau_metalik
    Sabahan Addict!
    Sabahan Addict!

    Male
    Number of posts : 725
    Age : 31
    Location : sandakan..now..kk
    Popular :
    69 / 10069 / 100

    Registration date : 2008-11-28

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by lalat_ijau_metalik on Fri Jan 16, 2009 1:55 pm

    Razz ko marah ka ka tuu atau JELES... Laughing

    tp...klo sa la...sa amik gmbar tu...tuk bukti2..btul sakap c halu.. Twisted Evil

    pastu..ko ugut dia... Twisted Evil

    "minta sa rm10,klo inda sa sebar pic2 nie" Laughing

    jaat nya sa nie ajar mcm nie :-@ :-@

    pa pun..leks ko....klo ble jgn jaga tepi kain urg..tu hal dorg.....

    :miss: bagus ko jaga diri sndiri dulu.. Embarassed

    stubborngurlz_yoyo
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 838
    Age : 27
    Location : tawau (qunak)
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2009-01-06

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by stubborngurlz_yoyo on Fri Jan 16, 2009 1:58 pm

    Evil or Very Mad tp sia dgn dia share tu room bah!!!!
    sia bukan mau cbuk hal dia!!!
    tp dia x respect sama roomate Tekanan! n satu lg masuk akal ka mau bw boy naik bilk????
    hostel geng!!! bukan umah dia tu Tekanan! ada rule bah heiyou

    gundave85
    Sabahan Miner
    Sabahan Miner

    Male
    Number of posts : 1752
    Age : 31
    Location : siring belah kanan bahu jalan foh sang...
    Popular :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-12-04

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by gundave85 on Sun Jan 18, 2009 3:18 am

    pindah skul la.....blk cni Sabah Laughing Laughing

    bwa hostel tu pg Sabah!! haha!!

    Err, ko bkn d Sabah bha kan?? eheh :korek: :thinking:

    stubborngurlz_yoyo
    Laftenen
    Laftenen

    Female
    Number of posts : 838
    Age : 27
    Location : tawau (qunak)
    Popular :
    10 / 10010 / 100

    Registration date : 2009-01-06

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by stubborngurlz_yoyo on Mon Jan 19, 2009 3:44 pm

    Laughing pa la ko ni!!!!
    ckp dulu bru tnya Laughing mn ada org buat mcm ko ni!!!
    tembak2 jak Laughing
    ko mau angkat tu hostel mcm mn gundave??
    pakai apa?

    Sponsored content

    Re: cause u hate a bad day!!!

    Post by Sponsored content Today at 12:05 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 12:05 am